SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Trei românce pe tabloul principal de la Tashkent » Cu cine joacă în primul tur

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 19:32

Trei tenismene românce se află pe tabloul principal al turneului WTA de la Tashkent (Uzbekistan), care debutează luni.

1. Sorana Cârstea, locul 85 WTA va debuta împotriva fostei câştigătoare de la Roland Garros, Francesca Schiavone, locul 95 WTA.

Va fi cea de-a patra confruntare dintre cele două, Schiavone conducând cu 2-1 în meciurile directe.

2. Patricia Ţig (135 WTA), jucătoarea care a avut un parcurs foarte solid în turneul de la Seul, unde a ajuns până în semifinale, va juca în primul tur împotriva rusoaicei Vitalia Diatchenko, cea care ocupă locul 674 în clasamentul WTA. Cele două nu s-au mai confruntat până acum.

3. Ana Bogdan, ocupanta poziţiei 117 în clasamentul WTA, este cea de-a treia tenismenă româncă prezentă pe tabloul turneului din Capitala Uzbekistanului. Ea va juca în primul tur contra favoritei doi a competiţiei, belgianca Kirsten Flipkens (58 WTA). Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două.

Turneul de la Tashkent se va desfăşura în perioada 26 septembrie - 3 octombrie şi are premii totale în valoare de 250.000 dolari.

(Remus Dinu)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  24 Septembrie 2016, 20:19

hai fetili

Vezi toate comentariile (1)
Comentează