SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2016

"Tremuram toată, mi-au zis că sîngera, nu m-am putut uita" » Accident dramatic la Australian Open: meciul Anei Ivanovici a fost suspendat pentru 25 de minute!

Ana Ivanovici nu vrea să se uite în tribunele de pe Rod Laver Arena, foto: reuters +2   FOTO
Ana Ivanovici nu vrea să se uite în tribunele de pe Rod Laver Arena, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 08:32

Ana Ivanovici a fost martor la un accident neplăcut în tribunele de la Australian Open și spune că a fost destul de afectată de eveniment.

O femeie s-a prăbușit pe scările arenei Rod Laver, fiind necesară intervenția medicului.

Din cauza accidentului, meciul dintre Ana Ivanovici și Anastasija Sevastova a fost suspendat pentru 25 de minute, femeia fiind îngrijită de personalul de urgență al arenei și cărată pe targă pînă la o unitate medicală din apropiere.

Cele două jucătoare s-au reîncălzit, iar Ivanovici s-a impus, scor 6-3, 6-3.

"Sincer, a fost bine că am luat o pauză, fiindcă tremuram toată. Mi-am imaginat accidentul și nu cred că a fost plăcut. Ne-au spus că sîngera, deci, da, chiar sper să fie bine", a explicat jucătoarea din Serbia în vîrstă de 28 de ani, care s-a calificat în turul 3 la Antipozi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează