SPORTURI  »  TENIS  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

”Tricolorii”, avertizați înaintea duelului cu Ungaria: ”Dacă jucăm așa, n-avem nici o șansă”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 20:08

Dorinel Munteanu, fostul căpitan al naționalei României, a vorbit despre confruntarea ”tricolorilor” cu Ungaria.

"Trebuie să jucăm la rezultat, sîntem forţaţi să făcem acest lucru. Merge şi egalul. Aşa parcă reiese din toate discuţiile sau interviurile celor de la echipa naţională, dar cred că toţi jucătorii sînt motivaţi şi mobilizaţi ca să cîştige. Nu trebuie să ai o echipă ofensivă să baţi jucători ofensivi.

Nu cred că domnul Iordănescu va face o echipă defensivă pentru că nu ne ajută cu nimic. Istoria confirmă că atîta timp cît echipele noastre naţionale s-au dus să joace defensiv, au pierdut tot timpul", a spus Dorinel Munteanu la DigiSport.

Meciul dintre Ungaria și România avea loc vineri, de la ora 21:45, pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  04 Septembrie 2015, 10:32

Munteanu are dreptate, nu degeaba a stat in ,, iarba'' atatia ani. Dupa infrangerea Olandei chiar acasa, in fata islandezilor de le zicem noi ,, pescari'', cat sa-i ironizam, nu mi-ar mai parea o tragedie un rezultat negativ in fata Ungariei; ptr. obtinerea unei ,, remize'' avantajoase, trebuie pusa presiune pe apararea maghiara, altfel e greu de rezistat 90 de minute cu scorul de-nceput. Este sansa lui Budescu, daca va fi folosit de la scorul de 0-0, chiar daca va fi introdus in repriza a doua ( presupunand ca la pauza scorul va fi tot 0-0 ! ). Sperantele noastre ( in opinia mea ) sunt legate de maturitatea lui Rat, Goian, Sanmartean, ambitia lui Keseru si devotamentul lui Hoban, ultimul imi pare cel mai mare castig al nationalei in timpul din urma. Evident, daca toti cei mentionati de mine, vor si juca. Hai Romania !

vladutz13
vladutz13  •  03 Septembrie 2015, 23:34

Foarte interesant.... atunci de ce ai jucat atat de defensiv cu Otelul in Champions League??? 0 PUNCTE!!!!

borat101
borat101  •  03 Septembrie 2015, 22:21

Cum sa fie jucatorii mobilizati sa castige, cand doar 2-3 (Sanmartean, Torje, Keseru si Budescu) au stofa de fotbalist. Restul sunt pusi la strategia: stai in cutia/banca ta, asta pentru ca nu le ai, esti limitat de valoare. In fotbalul de astazi la orice nivel (Nationala sau Club), fiecare echipa are cel putin 6-8 jucatori care au curaj sa dribleze, sa creeze panica in defensiva adversa, trage la poarta, filtreaza mingii intre benzi, etc...Iar toata echipa incluzand Portarul are tehnica si stie ce sa faca cu mingea inainte sa vina la el, nu sa bubuie mingea in balarii sau sa se complice prin a se baga la faulturi de cartonas Galben/Rosu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close