SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DOHA

Triumful carierei » Lucie Safarova a câştigat Turneul de la Doha: "E un sentiment uimitor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 23:05

Lucie Safarova a cîştigat ieri cel mai important trofeu al său de pînă acum, primul de categorie Premier, impunîndu-se în finala de la Doha cu 6-4, 6-3 în faţa Victoriei Azarenka.

Pentru cehoaică, este al 6-lea titlu al carierei, dar primul de la Quebec City 2013 încoace. "E un sentiment uimitor, sînt atît de fericită pentru această victorie", a spus Safarova.

"Trecuse prea mult timp. Sînt mulţumită pentru felul în care progresează acest sezon". Ea nu o învinsese niciodată de Azarenka pînă ieri, în 6 întîlniri, dar a găsit calea spre succes într-un meci cu miză importantă.

Răsplata este şi un salt consistent în clasamentul mondial, de pe 15 pe 11. Bielorusa şi-a văzut întreruptă seria de 14 meciuri cîştigătoare la Doha, unde ţintea cucerirea unui al treilea titlu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  01 Martie 2015, 10:21

Sarapova s-a retras de la un turneu minor, Acapulco, inaintea semifinalelor, desi n-a mai jucat de la inceputul lunii, de la meciul de Fed Cup cu Polonia. Serena s-a retras de la Dubai fara sa joace vreun meci, desi in toata luna februarie a jucat o singura partida oficiala, foarte usoara, in meciul de Fed Cup cu Argentina. Cand nu se afla in Top 10 si Simona facea 2 turnee consecutive, ba chiar le si castiga: in iunie 2013 a castigat in 2 saptamani consecutive la Nurnberg si s'Hertogenbosch. Asa e, turnee mai usoare, dar foarte-laudata Bouchard a castigat si ea la Nurnberg un an mai tarziu si e foarte mandra de asta pentru ca e SINGURUL turneu WTA castigat de ea. Ca sa vezi...

cocytyc
cocytyc  •  01 Martie 2015, 09:44

Si ce, le-a castigat cumva pe amandoua?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Martie 2015, 09:30

...cehoaica nu s a mai accidentat ...ea poate sa joace doua turnee la rand ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează