SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BARCELONA

Trofeu după un an » Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi s-au impus la Barcelona: ”Abia aștept să revin”

Aisam-Ul-Haq Qureshi și Florin Mergea cu trofeele pentru câștigători
Aisam-Ul-Haq Qureshi și Florin Mergea cu trofeele pentru câștigători

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2017 00:00

Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi s-au impus ieri la Barcelona, ultimul triumf pentru român data din aprilie 2016, de la București.

Florin Mergea a ținut din nou un trofeu în brațe după o pauză de 365 de zile. Românul și actualul său partener Aisam-Ul-Haq Qureshi au avut parte se o săptămână plină de victorii, iar ieri ei s-au impus în finală în fața perechii germano-austriece Philipp Petzschner și Alexander Peya cu 6-3. 6-4.

"Nu cred că aș putea fi mai fericit. Am muncit foarte mult și știu că și Florin e la fel ca mine. Există foarte multă istorie în acest club și e minunat să poți să faci parte din ea, să poți câștiga un titlu aici. Să sperăm că vom reveni la anul și vom reuși să mai câștigăm încă un titlu în acest oraș frumos", a spus pakistanezul în vârstă de 37 de ani.

Despre cel mai vechi club de tenis din Spania, Real Club de Tenis Barcelona-1899, a vorbit și Florin Mergea: "E pentru prima oară când vin la acest turneu, este un privilegiu să joc aici și abia aștept să revin".

În această săptămână, Mergea, 32 de ani, și Qureshi au trecut în semifinale de Rojer/Tecău, de Kontinen/John Peers în "sferturi" și în primul tur de Daniell/Demoliner.

Pentru Florin aceasta a fost a cincisprezecea finală în circuitul ATP, iar ultimul său trofeu venise tot pe zgură, în 2016, la București, acolo unde a făcut pereche cu Horia Tecău.

7trofee a adunat în carieră Florin Mergea: Viena în 2013, Vina del Mar și Hamburg în 2014, Madrid și Stuttgart în 2016 și București în 2017

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează