SPORTURI  »  TENIS  »  COLABORARE

Un fost campion la Wimbledon, sceptic în privința colaborării Agassi-Djokovici: "Andre e un om prea ocupat pentru a fi antrenor!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 13:51

Parteneriatul dintre Andre Agassi și Novak Djokovici va fi de scurtă durată, susține Goran Ivanisevici, campion la Wimbledon în 2001, conform The Telegraph.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea Tennis Podcast de la Eurosport, fostul tenismen croat, 45 de ani, a recunoscut că este sceptic în privința colaborării dintre actualul nr. 2 ATP și optuplul campion de Grand Slam.

"Este plăcut să-l vedem pe Andre la turneu, însă nu cred că va dura prea mult această colaborare. Nu cred că Andre vrea să fie antrenor. Îl admir pe Andre, este unul dintre favoriții mei, însă are mult prea multe lucruri pe cap pentru a fi antrenorul lui Djokovici.

Trebuie să fii antrenor timp de 20-25 de săptămâni, iar eu nu cred că Andre are mai mult de 3 săptămâni libere pentru a pregăti pe cineva. Desigur, poate fi o diferență, imaginează-ți cum e să îl ai de partea ta. Nu poți juca prost cu el alături, dar este un om prea ocupat pentru a fi antrenor. Cred că Steffi Graf este mai potrivită pentru această meserie", a declarat Ivanisevici.

Câștigător al Cupei Davis cu naționala Croației în 2005, Ivanisevici a încetat recent colaborarea cu Tomas Berdych, 31 de ani. Tenismenul ceh, nr. 14 ATP, a fost eliminat încă din turul secund de rusul Karen Khachanov (7-5, 6-4, 6-4), anunțându-și ulterior despărțirea de fostul antrenor al campionului de la US Open din 2014, Marin Cilici.

sursa: telegraph.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează