SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Un fost lider mondial prevede: supremația lui Nadal și Federer nu se va sfârși în 2017

Foto: Gulvier/GettyImages
Foto: Gulvier/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 16:04

Marat Safin îi vede tot pe Federer și Nadal luptând pentru titlurile importante în 2018.

Câștigător a două titluri de Mare Șlem în carieră, rusul spune că și-a pierdut interesul pentru tenis, sportul în care a petrecut mai mult de 20 de ani.

"Nu vreau să fiu antrenor, nu vreau să fiu comentator. Nu vreau să fac nimic care să aibă legătură cu tenisul. Îmi place să joc din când în când ca să mă mențin în formă, însă nu urmăresc circuitul, nici nu mă uit la televizor", a decretat rusul în vârstă de 37 de ani, care s-a impus la US Open 2000 și Australia Open 2005.

"Toți joacă la fel. Nu există nici personalități și nici talente precum cele ale lui Roger Federer și Rafael Nadal".

Rugat să facă o comparație între cei doi, Safin a spus că "pentru mine Nadal e mai impresionant decât Federer". Și explică de ce. "Roger a avut totul pentru a atinge succesul, în timp ce Nadal e un adevărat truditor. Pentru Federer totul e mult mai simplu".

În ceea ce-i privește pe Djokovici și Murray, care au lipsit mare parte din 2017 din cauza accidentărilor, predicțiile fostului lider mondial sunt aspre.

"Cred că Murray va experimenta fluctuații, dar chiar și în cele mai bune momente, dacă Federer și Nadal sunt în formă, nu avea opțiuni. Petru Djokovici va fi foarte dificil să revină la nivel înalt. Îi văd pe Federer și Nadal luptând tot anul pentru titlurile mari", a conchis Safin. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează