SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Un jucător de top din ATP a făcut un anunț trist: "Nu voi juca la Wimbledon"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 08:36

Accidentarea suferită de David Goffin (26 de ani, 13 ATP) la Roland Garros nu a rămas fără urmări, belgianul anunțând că nu va putea participa nici la Wimbledon. 

"Sunt trist să anunţ că nu voi juca la Wimbledon în acest an. Refacerea merge bine, medicii sunt pozitivi, dar nu voi avea suficient timp să fiu pregătit pentru turneu. Vreau să fiu sută la sută", a transmis David Goffin, prin intermediul paginii oficiale de facebook. 

Belgianul s-a accidentat în turul III de la Roland Garros, suferind o entorsă la glezna dreaptă după ce a încercat să salveze o minge și s-a împiedicat de o prelată de la marginea terenului.

În urma controalelor efectuate, s-a stabilit că Goffin nu are afecțiuni ale oaselor sau ligamentelor, ci doar ale mușchilor din zona respectivă.

  • Turnel de Mare Șlem de la Wimbledon se va desfășura în perioada 3-16 iulie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează