SPORTURI  »  TENIS  »  TRUCARE DE MECIURI

Un jucător italian de tenis, care a făcut parte din top 100 ATP, a fost suspendat pentru meciuri trucate

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 17:29

Marco Cecchinato a fost suspendat de Federația Italiană de Tenis timp 18 luni și a primit o amendă de 40.000 de euro pentru că a trucat mai multe meciuri în care a fost implicat.

Cecchinato se află în acest moment pe locul 143 ATP, iar cea mai bună clasare a sa a fost locul 82 ATP, în luna octombrie a anului trecut.

Tenismanul în vârstă de 23 de ani a fost găsit vinovat de aranjarea unui meci în 2015, contra polonezului Kamil Majchrzak, încheiat 1-6/4-6, în sferturile unui turneu challenger din Maroc.

Conform Gazzetta dello Sport, Cecchinato a pariat pe meciul contra polonezului alături de un alt tenisman și prieten din copilărie, Riccardo Accardi, care a primit de asemenea o suspendare de 12 luni și o amendă de 20.000 de euro.

Tot în 2015, Cecchinato a pariat și pe un meci de dublu, de la un challenger din Cehia, în care a făcut pereche cu Luca Vanni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
v1ad
v1ad  •  19 Iulie 2016, 18:42

Macar Begu si Niculescu sunt mai destepte. Ele trantesc doar setul 2, nu tot meciul. Cate seturi 2 nu au pierdut in mod spectaculos de la scoruri de 5-1 sau 5-2. Ca doar banii se fac la pariuri live. Este cine sa puna pentru ele, doar asteapta semnalul: o vorba, un gest etc.

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Iulie 2016, 18:18

Si federatia romana ar trebui s-o suspende pe Halep pentru meciurile "trantite" in fata Serenei si a Sharapovei. Muahahahahaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează