SPORTURI  »  TENIS  »  CAZUL ȘARAPOVA

Un lider atacă: "Să i se retragă toate trofeele! Eu n-am avut o echipă medicală ca să trișez!"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 12:21

Americanca Jennifer Capriati, 39 de ani, fostă ocupantă a locului 1 WTA şi câştigătoare a trei turnee de Grand Slam, a desființat-o pe Maria Şarapova, depistată pozitiv la Australian Open.

Aceasta e de părere că ar trebui să i se retragă toate titlurie rusoaicei, după ce a fost prinsă că a folosit o subsanță interzisă. 

"Sunt extrem de furioasă şi dezamăgită. A trebuit să-mi pierd cariera, dar nu am ales niciodată să trişez. A trebuit să arunc prosopul şi să sufăr.

Nu am beneficiat de o echipă de medici plătită la nivel înalt care să caute pentru mine o modalitate de a trişa şi de a fenta sistemul, aşteptând ca ştiinţa să mă prindă.

Care este explicaţia faptului că o persoană ia un medicament de inimă, care ajută inima să se recupereze mai repede, fără a avea o problemă cardiacă?

În opinia mea, dacă totul este adevărat ar trebui să i se retragă fiecare titlu", a postat Capriati pe Twitter, însă nu i-a pronunțat numele rusoaicei conform News.ro. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
maximinus_trax
maximinus_trax  •  08 Martie 2016, 16:30

Fara a simpatiza cu nimeni intrebarea este corecta. De ce un sportiv sanatos ia un medicament de inima? Daca dovedeste ca avea o afectiune atunci e vinovata numai pentru ce s-a intamplat dupa 1 ianuarie 2016. Daca a luat medicamentul fara a avea un diagnostic scris in acest sens atunci inseamna ca a trisat intentionat, caz in care ii trebuie retrase titlurile si premiile. Oricum asta e doar varful aisbergului sunt sigur ca mai sunt multi in tenis care triseaza. Pentru dopaj ar trebui interdictie pe viata + retragerea tuturor titlurilor + puscarie pentru sportiv si cei care i-au ajutat sa triseze, doar astfel se poate curata sportul si nu ma refer doar la tenis ci si la atletism si inot dupa se doboara record mondial dupa record mondial intr-un ritm nebun.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Martie 2016, 15:30
Postat de Derrick Chu pe 08 Martie 2016, 14:59

Natanga de Capriati vorbeate.dupa cum si a.jucat, alandala si pre langa obiect. Fatuca draga, tu n·ai avut echipa de medici fiinda pe vremea ta tenisul feminin nu genera venitul trebuitor. Acum vremurile s·au schimbat "big time", din vina nimanui. ***, ca te faci aingura de toate cele..

cati rusi pe aici.....imi e scarba de voi kaghebistilor.....va faceti treaba pe site-urile romanesti....

bimbaq
bimbaq  •  08 Martie 2016, 15:16

"Care este explicaţia faptului că o persoană ia un medicament de inimă, care ajută inima să se recupereze mai repede, fără a avea o problemă cardiacă?" 10 ani la rand? hehe tipic rusesc, astia si-n sah trisau, dar tot nu l-au putut opri pe Fischer...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează