SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Un reporter a făcut-o "vacă grasă" pe Serena Williams! Răspunsul: "Am «balcoane» mari, un fund enorm, îmi place la nebunie!"

Foto: facebook.com/SerenaWilliams/
Foto: facebook.com/SerenaWilliams/

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 10:22

Ziarul Gazeta Sporturilor publică astăzi o recenzie a cărţii " Serena Williams - Pe linie", lectură obligatorie pentru Simona Halep în tentativa de a o detrona pe actuala campioană WTA

Recenzia semnată de Eduard Apostol poate fi citită în ziar şi pe platforma Gazeta Digitală şi dezvăluie diferite lucruri neştiute din cariera americancei.

De exemplu, Serena, 33 de ani, are 1,75 metri înălţime, 82 de kilograme, este o femeie sigură pe propriile ei forţe.

Chiar şi cînd ziariştii au numit-o "vacă grasă". Replica americancei: "Mă simt bine cu înfăţişarea mea.

Sînt mare şi sportivă, ştiu că n-o să am niciodată corp de fotomodel, un trup ca şina de tren. Nu sînt o chestie blondă cu ochi albaştri. Am "balcoane" mari şi un fund enorm. Aşa sînt eu şi-mi place la nebunie! În oglindă, cînd mă privesc, văd ceva fierbinte şi sexy".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
adiion1974
adiion1974  •  24 Martie 2015, 23:48

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

suiac
suiac  •  08 Noiembrie 2014, 17:42

La o adica , pe asta daca " nu o rezolvi " ca lumea, iti da o mama de bataie de nu-ti mai trebuie "veverita " in viata ta.

maianimalule
maianimalule  •  08 Noiembrie 2014, 15:29
Postat de band206 pe 08 Noiembrie 2014, 13:06

Esti urata cu draci. . Frumoasa e Ana Ivanovici, e, Sarapova nu tu. Si ai uitat sa pomenesti de steroizi, de ceva hormoni masculini

gata a rezolvat inspector gadget misteru', umbla cu steroizi serena :)))))))) mai bine cauti pe net cum arata femeile care baga testosteron si dupa aia te mai uiti odata la poza ei :))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează