SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie e surprinsă de înfrângerea lui Halep » Ce a remarcat în jocul Simonei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 14:13

Chris Evert, una dintre marile campioane din tenis, a mizat pe Simona Halep înainte de finala Roland Garros, pierdută de româncă în fața letonei Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6.

După meci, americanca a postat pe Twitter un mesaj în care își exprima uimirea legată de faptul că românca a pierdut și le-a lăudat pe cele două jucătoare.

"Sunt oarecum surprinsă să văd performanța briliantă a Jelenei Ostapenko împotriva Simonei Halep. Simona a aratat grație în înfrângere. Ambele jucătoare sunt campioane", a scris Evert pe Twitter.

"Nu cred că Halep va pierde titlul acum. A trecut prin multe. A fost aproape să nu joace din cauza accidentării. Nu joacă împotriva Serenei Williams sau a unei jucătoare care a învins-o până acum. Nu va pierde acest trofeu. Este cea mai mare șansă din viața ei să câștige un Grand Slam"Evert înainte de finala Roland Garros

18 turneede Grand Slam a câștigat Evert în carieră.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
1704467276501788
Amadis Wolf  •  12 Iunie 2017, 00:16

Terminati cu vrajelile. Meciul a fost aranjat la pariuri, restul a fost o regie ieftina. Nu dau sponsorii banii oricui, mai ales unei romance. Cunoscatorii tac. Oare de ce?

alex_x
alex_x  •  11 Iunie 2017, 19:01

Halep e o jucatoare imprevizibila.depinde de foarte multe necunoscute intr un meci...foarte ,foarte imprevizibila.conteaza,ora la care se joaca meciul,numarul de spectatori,suprafata de joc,numarul de telespectatori,si nu in ultimul rand sumele pariate la casele de pariuri.

fcu1948
fcu1948  •  11 Iunie 2017, 17:27
Postat de Mircea Serban pe 11 Iunie 2017, 15:29

Pe Ostapenko asta cine o mai bate sa zica bogdaproste!

S-ar putea să ia bătaie chiar de la următorul meci, vom vedea. Este tânără, are potențial, este ambițioasă, poate ajunge departe. Momentan face extrem de multe greșeli neforțate, nu are un joc variat iar serviciul este extrem de slab comparativ cu forța pe care o dezvoltă când lovește mingea. Acestea sunt puncte vulnerabile pe care le poate specula o adversară experimentată și valoroasă. Nu a fost cazul Simonei Halep, din păcate......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează