SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Una dintre rivalele Simonei Halep a acceptat cererea în căsătorie: "Cea mai frumoasă zi din viața mea"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 19:28

Caroline Wozniacki, jucătoarea care s-a impus în Turneul Campioanelor de la Singapore, a anunțat astăzi că urmează să se logodească.

Daneza a acceptat cererea în căsătorie a baschetbalistului american David Lee, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. 

"Cea mai fericită zi din viața mea, ieri, când i-a spus "da" sufletului meu pereche David Lee", a scris Wozniacki pe Twitter. 

În vârstă de 27 de ani, Caroline Wozniacki trece printr-o perioadă fastă a carierei. După ani la rând presărați cu înfrângeri numeroase și multe incertitudini, daneza pare că, în sfârșit, a regăsit în 2017 forma care o propulsa în 2010 pe primul loc. Anul acesta, daneza a câștigat două turnee, printre care și Turneul Campioanelor de la Singapore, succes ce i-a asigurat acesteia locul 3 în clasamentul WTA

Wozniacki a mai fost aproape de logodnă în 2014, atunci când se afla într-o relație cu jucătorul nord-irlandez de golf Rory Mcllroy. Totuși, cei doi s-au despărțit inexplicabil, deși trimiseseră deja invitațiile de nuntă. 

David Lee (34 de ani) a jucat de-a lungul carierei pentru echipe importante din NBA, precum Golden State Warriors, New York Knicks, Boston Celtics sau Dallas Mavericks. În prezent, Lee e liber de contract. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
valyomanyd
valyomanyd  •  04 Noiembrie 2017, 00:45

Jurnalistule, daca trimitise invitatiile de nunta, inseamna ca erau logoditi ! "E grele" ?

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Noiembrie 2017, 21:44
Postat de onduku pe 03 Noiembrie 2017, 20:52

Le sta bine impreuna! Wozniacki e o fata talentata in ale sportului, cred ca ar fi practicat la fel de bine si fotbal. Fac pariu ca nici proasta nu e, spre deosebire de Radwanska. Numai ca ala are 2.06, ea are 1.77. :))

Prostovane, de unde ai constat tu ca Aga e proasta ? Apropo, poloneza s-a casatorit vara trecuta ! P.s. Wozniacki sa nu pateasca ce a patit cu jucatorul ala de gol cu care tot asa se logodise , dupa care ala i-a dat cu FLIT !

1745flo
1745flo  •  03 Noiembrie 2017, 21:30

Si *** nimic?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează