SPORTURI  »  TENIS  »  MARE ŞLEM

Unde se opreşte Roger Federer? Elveţianul e realist: "Ar fi o glumă să câştig şi acolo"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 18:50

Roger Federer, proaspătul câştigător de la Wimbledon, a declarat în presa internaţională că nu se vede printre favoriţii turneului de Mare Şlem de la US Open, care va începe la finalul lunii august.

"Ar fi o glumă dacă aş câştiga trei turnee de Grand Slam anul acesta, revenind de nicăieri. Ştiu că, dacă voi rămâne într-o condiţie fizică bună, am şanse să joc bine la US Open. Însă să câştig? În acest moment îmi spun că trebuie să fiu realist.

Nu mai am 25 de ani. Nu ştiu dacă sunt capabil să câştig trei turnee de Grand Slam într-un sezon. Faptul că am câştigat două dintre ele este ceva nebunesc şi pentru mine ar fi suficient", a mărturisit Federer, conform CNN.

La aproape 36 de ani, pe care îi va împlini pe 8 august, Federer a avut un an incredibil: a câştigat turneele de Mare Şlem de la Australian Open şi Wimbledon, impunându-se şi în turneele Masters de la Indian Wells şi Miami. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  19 Iulie 2017, 20:53

si lua si RG daca dorea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează