SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Șocul ”optimilor” la Wimbledon! Simona Halep va juca împotriva numărului 9 WTA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 21:48

Simona Halep, locul 5 WTA, a trecut în două seturi de Kiki Bertens, locul 28 WTA, în turul III de la Wimbledon, scor 6-4, 6-3. Meciul trebuia să se dispute ieri, dar din cauza ploii s-a amânat pentru azi.

Primul set a fost unul echilibrat. Cele două jucătoare au avut schimburi intense de mingi și au reușit mai multe break-uri. Pe final, Halep a fost mai concentrată și a reușit să își adjudece primul set.

Setul doi a fost controlat mai bine de Halep. Românca a făcut rapid un break și a condus pe întreaga durată a setului. Bertens a încercat să pună probleme, dar jocul Simonei a fost exact și nu i-a dat șanse adversarei. 

Simona Halep se va duela în runda următoare cu Madison Keys, SUA, locul 9 WTA.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de două ori în carieră, împărțindu-și victoriile. Madison Keys a câștigat în 2014 la Sydney, în Australia, în două seturi, iar în același an, la Roma, Simona s-a impus în trei seturi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
sexilian
sexilian  •  03 Iulie 2016, 16:23

daca merge nara stanga e treaba buna

sans.nom
sans.nom  •  03 Iulie 2016, 10:39
Postat de haideusicfr pe 03 Iulie 2016, 08:47

Daca pierde e de vina ..Calcaiul lui Ahile.De pregatit ( in acest sens) s-a pregatit. Eu ii doresc numai victorie.Si un pic de maimutareala mai putin.

unde n-ar avea Romania vreo 20-30 de HALEPI in tenis (si masculin si feminin ) sau in fotbal sau gimnastica sau baschet sau ce vreti voi.....Eu ,unul, m-am saturat ca Romania sa fie reprezentata de ''SPORTIVI''gen Alibec,Sorana Carstea.....sau mai stiu eu ce NO NAME-uri ce se invart prin sportul romanesc aflat deja in moarte clinica (trzit din cand in cand cu electrosocuri numite HALEP).......SANATATE S-AVEM!

whiteredarad
whiteredarad  •  03 Iulie 2016, 09:10

Daca Simona va pierde , asrta este, pina acum , nu se poate spune ca nu s-a straduit. Mi-e clar, nu este de nr 1, dar incet, incet antrenorul a pune pe picioare. Pacat ca serviciul nu este la nivelul jocului, deasemenea, nu stiu de ce a renuntat , cam total .ca long line si scurte. Dar se vede ca vrea si poate , daca are si putina sansa ajunge....sus Succes !

Vezi toate comentariile (62)
Comentează