SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

UPDATE Meciul Simonei Halep cu Francesca Schiavone a fost amânat » Partida se joacă mâine

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 17:37

Simona Halep, locul 5 WTA, trebuia să joace astăzi cu Francesca Schiavone, locul 111 WTA, în turul II al turneului de la Wimbledon.  

18:15

Organizatorii au anunțat că partida dintre Halep și Schiavone a fost amânată din cauza ploii. Cel mai probabil, meciul se va disputa mâine.

Știrea inițailă:

Partida Halep - Schiavone trebuia să înceapă la ora 16:30, dar a fost amânată din cauza ploii de la Londra. Meciul va fi al treilea al zilei de pe terenul numărul 2. Înainte de jocul lui Halep, trebuie să se termine meciurile Bernard Tomic - Fernando Verdasco și Daniel Evans - Alexandr Dolgopolov.

Halep și Schiavone s-au mai duelat o singură dată, în 2013, la Marrakech, Maroc. Atunci, italianca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  30 Iunie 2016, 11:09
Postat de Niculae Blaga pe 29 Iunie 2016, 20:48

DE CE NU ESTE IUBITA SIMONA DE ROMANI ? ANTINATIONALA AROGANTA MATERIALISTA CA SA NU SPUN SI DUSA CU PLUTA !!!

@ Niculae Blaga- faci judecati pripite. Simona Halep nu are manifestari antinationale, doar pentru ca odata nu a putut juca un meci la Nationala, ( ar fi trebuit sa se supuna unor drumuri lungi, cu avionul cu mari schimbari de fus orar, si climatice, in 3-4 zile), iar acum isi pune problema sanatatii ei, fata de participarea la Olimpiada. Toti cei care participa la Olimpiada au fost pregatiti pe banii COR, nu si tenismenii. Ce spui de asta ?. Ce sportiv nu e materialist ? Unii fotbalisti pleaca in China sau la arabi, doar pentru bani, de ce Simona sa nu aiba grija de viitorul sau ? Apoi spui ca este "dusa cu pluta", asta este o jignire nemeritata, din partea unuia , care nu are nici un drept sa o jigneasca. Pina una-alta Simona este in top ten, doar pe puterile sale, se zbate sa se mentina cit mai sus, si nu merita ca un neica nimeni sa o jigneasca.

1429283900726653
Niculae Blaga  •  29 Iunie 2016, 20:48

DE CE NU ESTE IUBITA SIMONA DE ROMANI ? ANTINATIONALA AROGANTA MATERIALISTA CA SA NU SPUN SI DUSA CU PLUTA !!!

loko1
loko1  •  29 Iunie 2016, 19:29

Oare se repeta povestea meciului cu Australianca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează