SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Hănescu pierde în 4 seturi în faţa lui Djokovici şi iese în turul 3 de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

UPDATE: Ultimul reprezentant al României pe zgura pariziană, Victor Hănescu, a părăsit astăzi turneul de mare şlem de la Roland Garros după înfrîngerea suferită în faţa lui Novak Djokovici.

Hănescu      3    6   3   2

UPDATE: Ultimul reprezentant al României pe zgura pariziană, Victor Hănescu, a părăsit astăzi turneul de mare şlem de la Roland Garros după înfrîngerea suferită în faţa lui Novak Djokovici.

Hănescu      3    6   3   2

Djokovici     6    3   6   6

Meciul poate fi urmărit în direct pe Eurosport 2.

Victor s-a calificat pentru a patra oară în carieră măcar în turul 3 la Paris, iar în 2009 ("optimi) şi 2005 ("sferturi") a reuşit cele mai bune rezultate ale sale aici.

Favorit numărul 31, românul îl va întîlni la ediţia actuală în runda a treia pe Novak Djokovici, cap de serie 3. Ieri, Nole a avut viaţă grea cu japonezul Kei Nishikori, pe care l-a învins în numărul minim de seturi, dar la capătul a două ore şi 40 de minute. Hănescu şi Djokovici s-au întîlnit de trei ori pînă acum, sîrbul impunîndu-se de fiecare dată, cel mai recent anul trecut, la Beijing.

42.000 de euro şi-a asigurat Victor Hănescu pentru prezenţa în turul al treilea la Paris

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
 •  29 Mai 2010, 21:48

cel putin a cazut de pe un cal naravas , cum e nole,(jocovici),BRAVO LUI, promenelistiitv nu stiu ca exista un sport care se chiama TENIS,

 •  29 Mai 2010, 19:34

Am vazut meciul pana la 1-2 la seturi, cand rezultatul final a devenit previzibil. Cand te uiti la Hanescu, vezi intreg poporul roman, cu istoria lui: cu cateva rabufniri, cu cateva victorii glorioase si cu multe, foarte multe momente de umilinta si de cedare. Asta e Hanescu, nu trebuie sa ne suparam. El e ca noi toti. Putini romani au reusit sa atinga varful in domeniul lor. Hanescu e aproape, dar nu va reusi. I-ar trebui mai multa agresivitate, dar...

 •  29 Mai 2010, 19:33

..hai ba, nu vedeti ce fitze pe capul lui "hane", mai potrivit ar fi "handi" .. si cu asta ne mandrim ??..de ce?..azi a jucat prost nole.. foarte prost...dar na..chiar sa piarda cu handi e greu ..

Vezi toate comentariile (37)
Comentează