SPORTURI  »  TENIS  »  PREMII

Vedeta lunii iulie! » Simona Halep concurează pentru două premii oferite de WTA

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 00:16

Simona Halep, care de luni va fi numărul doi mondial, candidează pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie în WTA, dar şi la cel de ''Stea în ascensiune".

Pentru primul premiu, românca le are contracandidate pe liderul mondial Serena Williams (SUA) şi pe daneza Caroline Wozniacki, iar pentru al doilea, pe Elina Svitolina (Ucr) şi pe Kurumi Nara (Jap).

În iulie, Simona a a cîştigat trofeul de la Bucureşti. Votul poate fi acordat pe site-ul wtatour.com, rezultatele anchetei urmînd a fi anunţate vineri.

Halep, care la turneul de la Cincinnati (2,4 milioane de euro, televizat de DolceSport) va fi favorita numărul 3, a primit 95% din voturile fanilor în cursa pentru cea mai bună jucătoare a lunii mai, dar titlul i-a fost acordat rusoaicei Maria Şarapova, care a învins-o în luna respectivă în finala turneului de la Madrid.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cipinho79
cipinho79  •  07 August 2014, 10:25

pai normal ca la voturi castiga detasat daca voteaza numai romanii...

magura
magura  •  07 August 2014, 10:02

Am intrat pe acel site, dar n-am gasit nicaieri unde sa votez :(

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close