SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Vedete pe zgură » Ilie Năstase va face din nou show la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 20:51

Ca în fiecare an, BRD Năstase-Ţiriac Trophy are şi o parte vintage, cea a demonstrativului. Un meci în care foste vedete ale tenisului mondial vin să-i încînte pe spectatorii din tribunele Terenului Central de la Arenele BNR.

Invitaţii din străinatate din 2014 vor fi Cedric Pioline şi Goran Ivanisevici. Ambii au mai fost la Bucureşti atît în calitate de jucători activi, cît şi la alte demonstrative, mai mult, francezul are o legătură de sînge cu România, mama sa fiind născută aici.

În meciul "4 stele pline de energie" oferit de Enel, lui Goran şi lui Cedric li se vor alătura primul lider mondial de cînd a fost introdus clasamentul computerizat, legendarul Ilie Năstase, şi unul dintre cei mai iubiţi jucători români, Andrei Pavel.

Meciul va avea loc sîmbătă, de la ora 19:00, şi se va disputa cu casa închisă, biletele pentru penultima zi a turneului, cînd se joacă cele două semifinale de simplu, finala de dublu şi meciul demonstrativ, fiind epuizate cu cîteva zile înainte de startul turneului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Aprilie 2014, 15:52

...tenisul este un sport foarte scump pentru romani ...

tardelli
tardelli  •  19 Aprilie 2014, 10:58

Cine a fost la meci imi spune si mie daca a fost si ziarista Maria Andries ?Ca fatuca asta ce habar nu are de tenis spusese de Ilie Nastase ca se enervase ingrozitor la meciul demonstrativ de anul trecut..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează