SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

VENUS WILLIAMS - CAROLINE WOZNIACKI // FOTO La 37 de ani, Venus Williams luptă pentru a egala o performanță din 1994 » Ce spune despre finala de la Singapore + Poze de colecție cu adversara din ultimul act

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 19:36

Venus Williams (5 WTA) va juca în finala Turneului Campioanelor de la Singapore împotriva lui Caroline Wozniacki (6 WTA), după o victorie de senzație în semifinale în fața lui Caroline Garcia (detalii AICI).

Deși Wozniacki este cu 10 ani mai tânără decât ea, Venus susține că daneza îi este o bună prietenă și că va fi bucuroasă indiferent cine se va impune în finala de duminică.

"Garcia a concurat foarte bine la întregul turneu și de fiecare dată când credeam că sunt aproape de închide meciul, ea juca incredibil. În finală voi juca împotriva uneia dintre cele mai bune jucătoare din circuit, o altă Caroline!

Va fi ca un deja-vu. Dar sunt foarte fericită, este o bună prietenă și sunt foarte bucuroasă că una dintre noi va câștiga mâine", a spus Venus Williams, citată de site-ul WTA. 

Imagini cu Venus Williams și Caroline Wozniacki, de-a lungul timpului:

Dacă se va impune în finala de la Singapore, Venus Williams va fi prima jucătoare de la Gabriela Sabatini (1994) care câștigă singurul trofeu al sezonului la Turneul Campioanelor

Jucătoarea americană s-a impus la WTA Finals în 2008 și a jucat finala în 2009, înainte să bifeze o pauză de 8 ani de la acest turneu.

Finala de la Singapore se va juca între Venus Williams și Caroline Wozniacki duminică, de la ora 13:30 și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bodrin
bodrin  •  29 Octombrie 2017, 11:11
Postat de tihi pe 29 Octombrie 2017, 08:27

Adevarul este ca Venus este un fenomen in tenis...un exemplu de sportivitate,echilibru si modestie.Ar putea invata la acest capitol foarte mult de la ea Halep ! Wozniacki cu tineretea ei, cu jocul mai modern si cu reflexul mai bun este posibila invingatoare... a demonstrat de-a lungul turneului ca este adavarata campioana a tenisului mondial.Succes ambelor jucatoare.Probabil Venus se va retrage din tenisul de performanta,dar Wozniacki mai are de spus foarte multe in tenis,fiind una dintre posobilele manete de schimbare a clasamentului WTA anul viitor !!

Asa este. Tot o posibila "maneta" poate sa fie Ostapenko, pe masura ce se maturizeaza un picusor...

1581870215401957
Andronic Popovici  •  29 Octombrie 2017, 09:41

sa nu fim rautaciosi ,am vazut tenis de inalta clasa in semifinale ,ori cum Simona nu avea nici-o sansa sa treaca de aceste semifinale ,pana si Garcia ,dupa infrangerea cu Simona a facut urmatoarele partide f. bune .Simona trebuie sa stranga din dinti si sa "puna burta pe carte" locul 1 o obliga .

tihi
tihi  •  29 Octombrie 2017, 08:37
Postat de haideusicfr pe 28 Octombrie 2017, 21:38

Frumos ,sublim. Adevarul este ca au invadat tenisul dintr-o data pliskove , kliskove ,de nu le mai stii numele. De unde au aparut ? Or fi toate din Estul Europei ,din foste republici sovietice ,vin una dupa alta ca niste roboti.

Deocamdata familia Pliskova,in frunte cu Katarina este un nume mult mai titrat in tenisul mondial ca cel a lui Halep! Sa nu fiti ironici,fiti cu bun simti,ca sportul ar trebui sa exclude nesimtirea si rautatea!! Atat Kristina cat si Katarina Pliskova sint sportive de o inalta tinuta sportiva,modeste,echilibrate si chiar prietene cu Halep! Nimeni nu este de vina,ca esti un nesimtit !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează