SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VENUS WILLIAMS vs GARBINE MUGURUZA. Finala de la Wimbledon se va disputa între cele mai în formă două jucătoare pe iarbă

Venus Williams a bătut-o pe Johanna Konta și va evolua în finala de la Wimbledon contra Garbinei Muguruza  // Foto: Reuters +3   FOTO
Venus Williams a bătut-o pe Johanna Konta și va evolua în finala de la Wimbledon contra Garbinei Muguruza // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 18:17

Venus Williams s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o fără drept de apel pe britanica Johanna Konta, scor 6-4, 6-2.

De cinci ori câștigătoare la Wimbledon, americanca în vârstă de 37 de ani o va înfrunta în ultimul act pe spanioloaica Garbine Muguruza, cea care a trecut de Magdalena Rybarikova, scor 6-1, 6-1.

Este cea de-a doua finală pe care Garbine Muguruza o dispută la turneul britanic, după cea din 2015 pierdută cu Serena Williams, scor 4-6, 4-6.

Venus Williams nu a mai câștigat turneul de la Wimbledon din 2008.

Americanca vine după un moment dificil în viața personală, ea fiind implicată într-un accident mortal în SUA, fapt ce a zdruncinat-o și a motivat-o să încerce să recâștige turneul ei favorit.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
tardelli
tardelli  •  14 Iulie 2017, 01:26

```ea fiind implicată într-un accident mortal în SUA, fapt ce a zdruncinat-o și a motivat-o să încerce să recâștige turneul ei favorit.```Ce exprimare penibila...Deci a motivat-o un acident mortal?!!!

catalynn
catalynn  •  14 Iulie 2017, 01:18
Postat de Danut Ognean pe 13 Iulie 2017, 21:32

felicitari venus ca ai razbunat-o pe simona si i-ai scos tenisul din cap plangacioasei konta

I se rupe Simonei ca a fost "razbunata", hai sa fim seriosi. Ma bucur insa ca americanii le-au dat brexit englezilor la ei acasa si I-a saturat de jigodisme :-)))) Simona daca chiar vrea sa il faca pe WowMasha sa dea in apolexie si sa nu isi mai revina niciodata poate juca turneul de la Bucuresti pe unde pleaca sigur cu cele 280 puncte arhisuficiente pt primul loc. Nu e simplu sa treci de la zgura la iarba sa te intorci la zgura si apoi sa treci pe beton unde ai atatea puncte de aparat ....

vyyllyy
vyyllyy  •  14 Iulie 2017, 00:12
Postat de George Udrescu pe 13 Iulie 2017, 22:59

Dumnezeule mare!

Du-te la biserica , ce cauti aici ?.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează