SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA WTA

Vesnina despre cum a reușit să întoarcă meciul și să o învingă pe Halep: "Caracterul m-a ajutat"

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 21:10

Simona Halep a pierdut total neașteptat în turul doi de la Doha în fața numărului 118 WTA, Elena Vesnina, scor 7-6(1), 4-6, 1-6.

Jucătoarea din Ucraina a fost foarte aproape să piardă meciul, după ce Simona câștigase primul set, iar în setul doi avea 4-1. Vesnina a revenit spectaculos și a întors rezultatul. La final a explicat cum a reușit să o învingă pe Halep.

"Am jucat împotriva unei jucătoare solide. Sunt foarte mulțumită de meciul de azi. Caracterul m-a ajutat să întorc meciul. Mă gândeam că sunt pe terenul central și că joc împotriva Simonei. Le mulțumesc tuturor celor care au venit să vadă meciul", a spus Vesnina la Digisport.

Halep și Vesnina se duelaseră o singură dată, în 2011, când românca se impusese după ce adversara ei fusese nevoită să se retragă în decisiv, la scorul 2-6, 6-4, 4-0 pentru Simona.

Vesnina va juca împotriva învingătoarei din meciul Caroline Wozniacki - Daria Gavrilova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
merace
merace  •  24 Februarie 2016, 10:18

Au fost multe surprize in acest inceput de an. O intreaga generatie de jucatoare tinere vin din urma. Lupta devine tot mai apriga, si fetele muncesc din greu la fiecare meci. Cine e mai in forma, castiga. Numai cine nu joaca, nu pierde niciodata. Jucatorii buni merita admirati pentru reusitele lor, ca doar ele le raman in palmares.

plischi
plischi  •  24 Februarie 2016, 10:16

are dreptate! halep s-a dovedit a fi o fata de caracter si s-a dat la o parte...

bimbi79
bimbi79  •  24 Februarie 2016, 08:25

Va rog nu va mai legati de hALEP. Nu poate sa castige chiar toate meciurile. De data aceasta a fost pe mana cu adversara si casele de pariuri. A castigat bani frumosi. Trist dar adevarat...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează