SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Veste bună pentru Niculescu: viitoarea adversară s-a retras de la Eastbourne » La un singur meci de un duel cu Simona Halep

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 17:01

Monica Niculescu (51 WTA), cea care duminică a obținut prima victorie pe iarbă din acest an, în fața croatei Mirjana Lucici-Baroni, a scăpat de Petra Kvitova, adversara cu care urma să se dueleze în turul II al competiției de la Eastbourne. 

Jucătoarea cehă, proaspăt câștigătoare la Birmingham, s-a retras de la Eastbourne din cauza unei accidentări abdominale. 

Astfel, Monica Niculescu o va înfrunta în turul secund pe Tsvetana Pirnokova (149 WTA), jucătoare care va pătrunde în turul II în calitate de lucky-looser.

Românca o conduce pe Pironkova cu 2-1 în raportul meciurilor directe, toate partidele dintre cele două desfășurându-se pe suprafață rapidă. 

În cazul în care Monica Niculescu o va învinge pe jucătoarea bulgară, iar Simona Halep va trece de chinezoaica Ying-Ying Duan, cele două românce se vor duela în optimile competiției. 

Sorana Cîrstea, o altă româncă aflată la competiția din Anglia, s-a calificat în turul secund, urmând să o întâlnească pe britanica Johanna Konta (DETALII, AICI)

  • Toate partidele româncelor din cadrul turneului de la Eastbourne pot fi urmărite liveSCORE&TEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Iunie 2017, 17:31

o veste excelenta ...urmata de una proasta ...bulgaroaica s ar putea s o bata si atunci rade lumea de ea ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează