SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Veste excelentă pentru Halep! Ce s-a întâmplat în SUA şi descoperirea specialiştilor WTA

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 10:39

Simona Halep încearcă să-și revină la forma care i-a adus locul doi în clasamentul WTA, iar pentru asta a cerut ajutorul unor legende din lumea tenisului. Românca a fost surprinsă antrenându-se alături de Steffi Graf și Andre Agassi în Las Vegas.

Oficialii WTA au făcut şi o descoperire care îi dă speranţe Simonei înainte de turneele americane:

"Românca a avut un sezon dur până acum, chinuindu-se cu o accidentare la tendonul lui Ahile și cu eliminări timpurii de la Australian Open, Dubai și Qatar. Halep și-a regândit tactica, antrenându-se în Las Vegas cu antrenorul ei, Darren Cahill, și având șansa de schimba câteva mingi cu Steffi Graf, deținătoare a 22 de titluri de Grand Slam, și cu soțul ei, fostul număr 1 ATP, Andre Agassi.

Campioana en-titre de la Australian Open, Angelique Kerber, spune că un antrenament alături de Graf i-a schimbat sezonul, așa că poate același lucru se va întâmpla și cu Halep", scrie site-ul oficial WTA înainte de Indian Wells.

Halep este campioana en-titre a turneului care va avea loc în perioada 9-20 martie în California.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
simohayha
simohayha  •  08 Martie 2016, 09:43
Postat de Carla Marcu pe 07 Martie 2016, 14:55

Vestea excelentă va fi când va trece de primul tur.

Carla, o veste interesanta ar fi si eventuala ta victorie intr-un concurs oarecare. Din pacate mai poti emite pretentii doar la cele de tricouri ude sau funduri bombate, desi nici acolo nu te vad pe podium. Iar peste câtiva ani vei fi cu siguranta o simpla gospodina de cartier.

catalin_cj
catalin_cj  •  08 Martie 2016, 08:48
Postat de Ion Haragus pe 07 Martie 2016, 21:16

Daca pana la varsta ei nu a obtinut nicio mare performanta,va fi greu la nivelul ei de joc sa mai obtina ceva.Sa ne bucuram ca a inceput sa se antreneze in pauzele distractiei?Este inca uh exemplu de sportiv roman ratat.

Esti prastie. Daca ea este un exempu de roman rata, avand in vedere ca a stat pe locul 2 mai bine de un an, atunci tu nici macar nu ar trebui sa ai dreptul sa respiri acelasi aer cu ea. Mergi si te culca si apoi trezindu9te multumeste-i mamei natura ca esti contemporan cu Halep. Intr-o tara care se chinuie sa nu moara in sportul de performanta vi tu marele "destept" si anunti ca omul care a fost locul 2 in lume timp de un an in tenisul feminin este un ratat. Spune-mi te rog ultima ta performanta remarcabila in orice domeniu din aceasta lume, exceptand prostia, unde conduci detasat.

817570691657743
Oana Miulescu  •  07 Martie 2016, 23:13

Ion Haragus, are 24 de ani, nu 34 ca Serena. Are timp sa faca performanta, totul e sa joace cu mai mult curaj, sa aiba incredere in ea si sa-si imbunatateasca jocul la fileu. Mult noroc in competitiile viitoare!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează