SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Veste fabuloasă pentru Simona Halep! O favorită URIAȘĂ pentru Wimbledon și locul 1 mondial a fost eliminată! CALCULELE complete pentru șefia WTA

Karolina Pliskova, stânga, foto: Gulive/gettyimages
Karolina Pliskova, stânga, foto: Gulive/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 20:00

Cehoaica Karolina Pliskova, număr 3 în clasamentul WTA și mare favorită pe iarba de la Wimbledon, a fost eliminată în turul secund de la Londra de slovaca Magdalena Rybarikova, scor 3-6, 7-5, 6-2.

Este o victorie foarte surprinzătoare pentru slovaca în vârstă de 28 de ani, aflată pe poziția 87 WTA, în condițiile în care Pliskova traversa o formă incredibilă, cu victorie în turneul de iarbă de la Eastbourne și semifinală la Roland Garros.

Mai mult, Pliskova, care este în acest moment număr 1 mondial virtual, luptă pentru șefia clasamentului mondial la fete cu Simona Halep și nemțoaica Angelique Kerber, actualul lider mondial.

Simona Halep trebuie să ajungă în semifinale pentru a trece pe prima poziție, în cazul în care Kerber nu ajunge până în semifinale, pe partea ei de tablou.

Dacă Simona pierde înainte de semifinale, iar Kerber se califică în finală, Kerber este numărul 1 mondial. Dacă atât Simona, cât și Angelique sunt eliminate înainte de semifinală, Pliskova este nr 1 WTA.

clipboard01

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  07 Iulie 2017, 10:33

Asta-i mentalitate de servitori,macar nu mai scrieti in gazeta asa ceva...voi credeti ca un titlu se castiga atunci cand adversarii sunt eliminati,se ranesc...suntem la marginea Europei iar cei care gandesc in felul asta...sa vorbeasca in baie...penibil...,,veste fabuloasa" ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wowmashha
wowmashha  •  07 Iulie 2017, 10:11

Super comul lui fangigi .am ras cu lacrimi ...Pomanagioaica are iar noroc porcesc...respect omule .halep a fost este si va ramane o pomanagioaica cu un noroc porcesc .:))))))) forza peng .

anne1970_ar
anne1970_ar  •  07 Iulie 2017, 09:56

Titlul, gafa tipica GSP: "O favorită URIAȘĂ pentru Wimbledon și locul 1 mondial a fost eliminată! ". Pliskova e locul 3, locul 1 e Kerber. Ii va fi foarte greu Simonei, de azi numai meciuri grele. Sa descurca greu pe iarba, dovada fiind meciurile anterioare avute cu jucatoare slab cotate. Hai Simona, poate, poate...!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează