SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Vești bune pentru Halep! Principala favorită de la Beijing s-a retras și Simona are din nou șanse la primul loc

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 14:46

Garbine Muguruza, liderul mondial și principala favorită a turneului WTA de la Beijing, s-a retras din meciul cu Barbora Strycova din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

Jucătoarea spaniolă a abandonat în primul tur, la scorul de 6-1, 2-0 pentru Strycova. Simona Halep devine astfel principala favorită a turneului chinez și  are din nou șansa de a deveni lider mondial, în cazul în care va ajunge în finală la Beijing.

Simona va juca în turul al doilea de la China Open, împotriva slovacei Magdalena Rybarikova (locul 28 WTA), după ce a trecut în primul tur de Alison Riske. În cazul unei victorii cu Rybarikova, Halep se va duela în turul III cu învingătoarea partidei Sharapova - Makarova.

Meciul dintre Halep și Rybarikova ar fi trebuit să se joace astăzi, însă a fost amânat din cauza ploii (detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
sakamoto
sakamoto  •  02 Octombrie 2017, 21:10

Simona Halep a anuntzat in presa din SUA, ca face schimbari majore in jocul ei. Schimbari cu care este sigura ca vor surprinde pe toata lumea. A specialistilor, a jucatoarelor si nu in ultimul rind...a telespectatorilor. Va servi cu doua miini! Pt ca serviciul sa fie mai puternic-200km/h- si mult mai precis. De asemenea va juca cu mina stinga! Gata cu srviciul in banda fileului, gata cu multele greseli nefortzate. Loburile, scurtele, smeshurile, mingile plasate dea lungul liniilor, vor fi de acum inainte de o precizie si acuratetze, dezarmante pt arbitri, antrenori si adversare. Era si timpul! Bravo Simona! Arde-o neica! Turneele de GS vor fi o...bagatela!

709805892481020
Eugén Jenő Incze  •  02 Octombrie 2017, 20:27

Pot sa se retraga toate ca nici atunci no sa castige. De altfel super articolul!

854605894625108
Silviu Apostol  •  02 Octombrie 2017, 19:02

Nici daca joaca singura nu e sigur ca o sa castige !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează