SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Veşti bune pentru Simona Halep: după Na Li şi Serena Williams, încă o jucătoare de top e out de la Wimbledon!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 30 iunie 2014 22:24

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, numărul 4 mondial şi finalistă în 2012, a fost eliminată în optimile de finală la Wimbledon, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 22, scor 6-3, 6-0.

Eliminarea în optimi la Wimbledon vine după ce Radwanska a părăsit precedentul Grand Slam, cel de la Roland Garros, în turul trei. Makarova, 26 de ani, a ajuns în premieră în sferturi la Wimbledon şi va juca în compania sportivei cehe, Lucie Safarova, locul 23 mondial.

Astfel, Simona Halep a mai scăpat de o adversară importantă. În competiţie a rămas însă Maria Şarapova, care o va întîlni pe Angelique Kerber, locul 7 WTA.

Dacă vor cîştiga tot, Simona, care în prezent este favorita numărul 1 după eliminările lui Na Li şi Serena William, şi Maria Şarapova se vor întîlni în semifinale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
craz1est
craz1est  •  01 Iulie 2014, 13:06

La ce ora joaca Kerber cu Sharapova, stie cineva ?

craz1est
craz1est  •  01 Iulie 2014, 13:04

Hai Simona, hai Kerber :)

madlol
madlol  •  01 Iulie 2014, 12:31
Postat de masim pe 01 Iulie 2014, 08:38

nu inteleg de ce eliminarile astea sunt vesti fantastice pentru Simona ????!!!! cu ce o ajuta? cu faptul ca isi da seama ca toti jucatorii, indiferent de valoare, pot prinde o zi cand adversarului ii iese totul si pot iesi invinsi de pe teren exemplul cel mai apropiat : Cornet face un meci mare si o elimina pe Serena si apoi este ea eliminata de o jucatoare mai slab cotata asa ca mai bine am ramane cu picioarele pe pamant si am spera ca fiecare meci al Simonei sa fie insotit cu dramul de noroc necesar pentru ca totul sa fie ok pentru ea BAFTA Simona !

Eugenie Bouchard nu e mai slab cotata decat Cornet..

Vezi toate comentariile (34)
Comentează