SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Veşti proaste: Halep nu va juca la Fed Cup! » Cum îşi motivează Simona decizia

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2015 20:45

Simona Halep a revenit în ţară, după ce a fost eliminată în semifinalele turneului de la Miami de Serena Williams, şi a găsit o mulţime de susţinători pe aeroport.

Românca a dezvăluit că nu va merge în Canada, acolo unde România va avea un meci greu în Fed Cup. Locul 3 WTA spune că e obligată să participe la turneul de la Stuttgart, însă a adăugat că dacă Fed Cup se disputa în Europa ar fi fost prezentă, anunţă Dolcesport.

Echipa de Fed Cup a României va întîlni reprezentativa similară a Canadei, în weekend-ul 18-19 aprilie, în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

Programul complet al Simonei:

Perioadă Turneu Ce a făcut anul trecut
20-26 aprilie Stuttgart turul II, 1 punct
1-10 mai Madrid finală, 650 puncte
19 mai-7 iunie Roland Garros finală, 1300 puncte

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează