SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA RABAT

Victor Crivoi a ratat finala turneului de la Rabat

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2009 00:00

Tenismenul român Victor Crivoi a ratat vineri accederea în ultimul act al turneului challenger de la Rabat (Maroc), după ce a pierdut în semifinale în faţa jucătorului spaniol Santiago Ventura, informează site-ul oficial al competiţiei.

Crivoi s-a impus în primul set cu 6-4, însă a fost depăşit în următoarele două cu 6-4, 6-1. Santiago Ventura va juca finala în compania francezului Laurent Recouderc. Acesta s-a impus în cealaltă semifinală cu scorul de 6-2, 6-0, în faţa peruanului Ivan Miranda.

Victor Crivoi ocupă în prezent locul 121 în clasamentul ATP, care reprezintă cea mai bună clasare din cariera sa.

Sursă: NewsIn

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  14 Martie 2009, 12:35

crivoi a abandonat in Cupa Davis inca din primul meci, meci in care nu prea s a omorit cu firea, iar in cel de al doilea a facut figuratie. Nu inteleg de ce l au mai chemat daca lui ii statea mintea la amaritul ala de turneu challanger.

 •  14 Martie 2009, 12:10

Bah ineptule, meciul 5 din Cupa Davis era doar pentru palmares si experienta. Nu aducea puncte nici Romaniei nici lui. Dar daca joaca bine la turnee, urca in clasament, joaca la turnee mai valoroase, castiga experienta si ajuta si Romania in Cupa Davis pentru ca va creste in valoare. Mai ales c e probabil in cel mai bun moment din cariera. Habar n-ai de sportul asta, da' repede il faci tu nesimtit. Nu ti-e rusine?

 •  13 Martie 2009, 21:09

vai mama lui de amator, asta e celebrul turneu pt care a abandonat echipa romaniei in cupa davis? cita nesimtire...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează