SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Victoria carierei » Niculescu a oferit reacţia zilei după cel mai mare succes: "Am simţit că se cutremură sala"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 09:23

Monica Niculescu, locul 37 WTA a învins-o categoric pe Petra Kvitova, locul 9 WTA, scor 6-3, 6-4, și a egalat situația în duelul România - Cehia, din Fed Cup, după ce Halep pierduse cu Pliskova.

Niculescu pornea cu șansa a doua, dar a reușit să dea toate calculele peste cap și să obțină o victorie pe care mulți o credeau imposibilă.

Într-un Top 5 al victoriilor carierei, Monica Niculescu a spus clar că victoria în fața Kvitovei este pe primul loc.

"S-o bați pe Kvitova, o jucătoare atît de bună, care a cîștigat turnee de Mare Șlem, care e de atîta vreme între primele în lume... Da, înseamnă cel mai mult", a spus Monica.

Ea mai avea două victorii la jucătoare de Top 10, la Na Li, în 2011, la Beijing, și la Vera Zvonareva, în 2012, la Doha, însă ce s-a petrecut ieri, la Cluj, reprezintă pentru româncă un moment special.

A cerut ajutor de la public

Cînd tabela arăta două mingi de meci în favoarea ei, a făcut semn publicului s-o ajute.

"Îmi simțeam piciorele moi, îmi doream foarte mult să cîștig. Iar cînd s-a terminat am simțit că se cutremură sala, cei din tribune m-au sprijinit foarte mult, nu doar atunci, ci pe tot parcursul meciului", a spus Monica.

Meciurile de azi din Fed Cup, începînd cu ora 13:00:

Simona Halep - Petra Kvitova
Monica Niculescu - Karolina Pliskova 
Andreea Mitu/Raluca Olaru - Denisa Allertova/ Barbora Strycova

Toate partidele sînt liveTEXT pe GSP.ro și televizate de Dolce.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  07 Februarie 2016, 17:59
Postat de wowmashha pe 07 Februarie 2016, 10:31

Felicitari din toata inima monica ai juca un tenis frumos ai creat spectacol . adrenalina .placi f mult ochiului.incanti prin stilul tau aparte de a lovi mingea . multumim pt aceasta partida superba.pacat ca o ..nimeni in drum ..(halep) o sa va refuze calificarea .era mult mai ok daca solidarizai si tu cu alex dulgheru cum a facut begu sa fi lasat vedeta de halep sa joace cu masa cu stere si bunicutele.dar pt ca ai pus suflet pt romania nu.i nici o probl.mult succes pe mai departe .tenisul si atitudinea ta si nu in ultimul rand modestia dar si frumusetea dau clasa hidoasei de halep . spunei lui halep sa mai zambeasca si ea ne.am saturat de atata acritura si hidosenie.

Esti jalnic, stai jos ai nota 2 :)

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  07 Februarie 2016, 10:46

PT RET.. CARE NU INTELEG LUMEA IN CARE CONSUMA AERUL.. DEJABA... DE CE SA FITI VOI MANDRI CA SUNTETI ROMANI... SI SA VA DAM 5 ARTICOLE CU VICTORIA MONICAI NICULESCU... RESPECT MAXIM.. SI SA NU O INJURATI PE SIMONA IN 5 ARTICOLE? INTELESU M ATI? PACALICILOR

baba_yaga
baba_yaga  •  07 Februarie 2016, 10:46
Postat de mihnea74 pe 07 Februarie 2016, 10:27

As fi vrut mai multa atmosfera in tribune.Am vazut multe meciuri de Cupa Davissi Fed Cup si in general lumea este mai entuziasta.De....ardeleni

Din păcate, ne-am obișnuit ca atunci când joacă Halep, atmosfera să fie una mohorâtă / tristă (bacoviană). În special, la final.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează