SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Victorie fabuloasă pentru Tecău și Rojer la Wimbledon! Ar putea juca în "optimi" contra jucătorului alături de care a ajuns de 3 ori în finală

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 18:27

Perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, s-a calificat în optimile de finală la ale turneului de la Wimbledon, după ce a învins cuplul Andre Begemann/Julian Knowle (Germania/Austria), scor 1-6, 3-6, 6-4, 6-2, 15-13, după trei ore și 36 de de minute.

Ultimul set al meciului a durat 101 minute. În optimi, Tecău și Rojer vor juca în compania perechii care se va impune în meciul dintre Robert Lindstedt/Jurgen Melzer (Suedia/Austria) și Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis (Australia).

Horia Tecău este triplu finalist la Wimbledon, în 2010, 2011 și 2012, de fiecare dată în echipă cu suedezul Robert Lindstedt, pe care românul ar putea să-l aibă adversar în optimile de finală. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  05 Iulie 2015, 18:24

FABULÓS, -OÁSĂ, fabuloși, -oase, adj. 1. (Despre sume de bani, prețuri, averi) Care depășește orice închipuire; enorm, extraordinar. 2. Care aparține lumii fabulelor, a legendelor, a mitologiei; fantastic, minunat. 3. (Adesea substantivat, n.) Imaginar, ireal. – Din fr. fabuleux, lat. fabulosus. Deci, baiatul de la gsp, ce fel de victorie?:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează