SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Victorie pentru Begu și Halep » Se pot duela cu altă româncă la turneul de la Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 16:55

Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în turul al doilea al probei de dublu al turneului de la Madrid.

Cele două românce au trecut de perechea formată din Abigail Spears și Katarina Srebotnik, scor 5-7, 6-3, 10-8, după un meci care a durat 1 oră și 38 de minute.

În primul set, Halep și Begu au mers cap la cap cu adversarele lor, dar la scorul de 6-5, Spears și Srebotnik au făcut break.

În setul doi, româncele au făcut trei break-uri și au pierdut un game de serviciu, reușind să ducă meciul în supertie-break. Acolo, Halep și Begu au fost mai bune și s-au impus cu 10-8, câștigând meciul.

În sferturi, Halep și Begu s-ar putea duela cu Monica Niculescu. Românca și Christina McHale joacă în optimi cu perechea Mirza - Șvedova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tanasevictor
tanasevictor  •  08 Mai 2017, 18:14

Simona trebuie sa joace mai mult in competitiile de dublu Are probleme la fileu ,stangace,fara vlaga Felicitari pentru victorii

spotfan
spotfan  •  08 Mai 2017, 17:55

Felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează