SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Victoriile de răsunet ale româncelor fac furori în lumea tenisului: "Turneul de la București a început mai devreme! Cea mai improbabilă sfertfinalistă dintre toate"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 10:55

Site-ul WTA a publicat un material amplu dedicat succesului obținut de românce la turneul de la Madrid, unde avem nu mai puțin de patru reprezentante în faza sferturilor de finală. Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig joacă astăzi pentru locurile din semifinale (detalii AICI).

"Se pare că turneul de la București a început cu câteva luni mai devreme", scriu cei de la WTA.

Dacă parcursul Simonei Halep nu a surprins, materialul laudă evoluțiile Irinei Begu și notează că cele mai mari surprize au fost produse de Patricia Țig și Sorana Cîrstea.

Sorana nu a pierdut niciun set în cele trei meciuri disputate până acum, contra Jelenei Jankovici, Dankei Kovinici și Laurei Siegemund. Cîrstea va reveni în Top 100 pentru prima oară din ianuarie 2015.

Patricia Maria Țig, este numită "cea mai improbabilă sfertfinalistă dintre toate", după ce a reușit o serie impresionantă de victorii la Madrid, învingându-le în meciurile de pe tabloul principal pe Daria Kasatkina, Sloane Stephens și Madison Keys.

Ben Rothenberg, jurnalist la The New York Times a găsit o analogie amuzantă pentru a comenta succesul româncelor: "România reacționează după descalificarea de la Eurovision la turneul de la Madrid, spre încântarea lui Ion Țiriac."

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
crystyanbet
crystyanbet  •  05 Mai 2016, 14:09

felicitari

merace
merace  •  05 Mai 2016, 13:07

BRAVO LOR! HAI ROMANIA!

ottobraun
ottobraun  •  05 Mai 2016, 12:04

pocitaniile..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează