SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Acțiune superbă la care au participat Simona Halep și Irina Begu: "Îmi face plăcere să îi văd"

Foto: Digi
Foto: Digi

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 20:15

Simona Halep și Irina Begu au participat la sfîrșitul acestei săptămîni la o acțiune pentru copii, organizată de Ion Țiriac la centrul sportiv pe care-l deține.

"Îmi face plăcere să îi văd cum o iau de la zero. Îmi aduc aminte de începuturile mele. Sînt foarte mulți talentați și mă bucur că cei de la Stejarii selectează 25 de copii din 150, vor avea de lucru", a declarat Irina Begu, conform Digisport.

"Întotdeauna mi-au plăcut copiii și mă simt bine alături de ei. Am jucat cu o fetiță care știe tenis, lovește bine și era foarte emoționată că jucăm împreună. Îmi doresc foarte mult ca ei să descopere tenisul și să ajungă campioni", a spus și Simona Halep.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează