SPORTURI  »  TENIS  »  WUHAN OPEN

VIDEO Alte momente şocante cu Serena Williams! S-a retras din China, dar nu a putut să meargă singură în afara terenului!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 14:46

La scorul de 6-5 contra lui Alize Cornet, în primul set, americanca Serena Williams a cerut intervenţia medicului.

Imaginile au fost îngrijorătoare: numărului 1 mondial i s-a luat tensiunea, a stat cu faţa acoperită în palme şi a fost nevoie de medic pentru a putea să iasă pe propriile picioare de pe teren!

Evenimentul este cu atît mai şocant cu cît Serena a mai arătat foarte slăbită în acest an. La Wimbledon, la un meci de dublu alături de sora ei, Venus, Serena a oferit unele imagini horror, nereuşind să servească şi să se deplaseze coerent, fiind nevoită să se retragă din meci. VIDEO AICI

Ieri vorbise despre problemele fizice în tenis
Cu 18 titluri în palmares, la 32 de ani, Serena a dezvăluit ieri cum reuşeşte să se menţină în formă pentru competiţiile mari.

"Eu joc mai puţin şi asta mă ajută foarte mult în carieră. Anul viitor vreau să mă concentrez în continuare doar pe modul în care pot să dobor noi recorduri în Marile Şlemuri. În plus, mă antrenez foarte tare şi nu vreau să mă opresc niciodată din asta. Cît ţine de Na Li, cred că, la un anumit punct, toate corpurile cedează. Na Li a fost o jucătoare excelentă. Rămîne o stea care va străluci întotdeauna".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
nicolaiec
nicolaiec  •  23 Septembrie 2014, 15:52

Droguri tata. Coca, iarba, ce-o fi bagat. A fost filmata lunile trecute intr-un meci in care nu putea sa nimereasca mingea. Ca la toti americanii care se ajung, i s-a urcat la cap.

gabush86
gabush86  •  23 Septembrie 2014, 15:47

Dupa atatia ani de doping, ficatul, inima .... cedeaza in moduri suspecte plus alte boli

kakasan
kakasan  •  23 Septembrie 2014, 15:33

Ce teste antidopping se fac in tenis? Ne-am saturat de eroi, de "lensi", de luptatori ai vietii. Daca s-ar prelua politica impotriva rasismului cu aceeasi efervescenta si in corectitudine si antidopping probabil ar fi curatati toti sportivii americani din tenis si ciclism.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează