SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Cea mai tare conferinţă pe care ai văzut-o: "Dacă asta ar fi fost finala turneului, aş fi ţipat și aș fi alergat dezbrăcată în jurul arenei" + o mostră a "talentului" ei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 22:10

Andrea Petkovic, locul 98 WTA, a trecut de Petra Kvitova în primul tur de la Australian Open, scor 6-3, 4-6, 10-8, iar declaraţiile de după meci au fost de-a dreptul savuroase.

"Sincer, nu am simţit mare lucru la final. Eram atât de concentrată încât nu am realizat că s-a terminat. Am mers să o îmbrăţişez pe Petra şi m-am gândit că trebuie să fac un gest prin care oamenii să creadă că-s bucuroasă. Am avut atât de multe înfrângeri la limită în primele tururi ale turneelor de Mare Şlem în 2017, încât nu am vrut să îmi pierd concentrarea nicio clipă. Ştiu că sună ca un clişeu. Mă gândeam să nu am niciun gând. A funcţionat.

Trebuie să mă recuperez rapid. A fost un consum enorm. Dacă asta ar fi fost finala turneului, aş fi ţipat, alergat dezbrăcată în jurul arenei şi aş fi sărit peste toate lucrurile. Nu a fost, aşa că trebuie să păstrez euforia pentru altădată şi să mă concentrez pe meciul următor", a declarat Petkovic citată de wtatennis.com.

 Săptămâna trecută, în timpul unei partide demonstrative jucate împotriva Belindei Bencic, Petkovic şi-a etalat calităţile de dansatoare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  17 Ianuarie 2018, 06:40

Și voi ați reținut doar ca se dezbracă ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Ianuarie 2018, 23:16

Petkovic este simpatica....femeia stie sa petreaca ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close