SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Azarenka le-a arătat tuturor cum se pregătește pentru meciul cu Simona Halep: "Mi-am schimbat modul în care mișc piciorul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 12:27

Victoria Azarenka o va întîlni pe Simona Halep în turul doi de la Brisbane, dar pînă la meciul direct dintre cele două, bielorusa și-a prezentat modul în care se pregătește pentru jocul cu numărul 2 WTA.

Jucătoarea din Belarus, numărul 22 mondial, a vorbit pentru Sports Ilustrated despre antrenamentele dinaintea meciurilor.

"Mi-am schimbat modul în care mișc piciorul după o accidentare. A trebuit să învăț din nou să-mi mișc piciorul corect. Lucrez la antrenamente pentru a progresa, pentru a ajunge mai bună și pentru a-mi depăși nivelul. Mi-am pierdut acea senzație de control pe teren. Antrenamentele dinaintea primului turneu sînt cele mai importante, pentru că mă fac să lupt pentru întregul sezon", a spus Azarenka.

Mai jos sînt trei clipuri în care Azarenka își prezintă antrenamentele:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
valyomanyd
valyomanyd  •  02 Ianuarie 2016, 21:35

Bravo ma jurnalistule, Azarenka a trecut deja in turul 2 ? Ce s-a intamplat cu adversara sa, a abandonat ? Vai mama lui de jurnalism ! Nu zic ca bielorusa nu trece de o jucatoare venita din calificari, dar.....

dubluv
dubluv  •  02 Ianuarie 2016, 20:12
Postat de Cristian-Ioan Stoian pe 02 Ianuarie 2016, 19:49

Cine scrie postările pe acest sit sigur a lipsit de la orele de Literatură din clasele I-IV.Nu se scrie întîlni,se scrie întâlni,deoarece e la mijloc!

Nu se scrie intalni,deoarece ci intalni, deoarece. In clasa I am invatat cu totii ca intre cuvinte se lasa spatiu. Semnul de punctuatie nu inlocuieste in niciun caz spatiul.

802260983229114
Cristian-Ioan Stoian  •  02 Ianuarie 2016, 19:49

Cine scrie postările pe acest sit sigur a lipsit de la orele de Literatură din clasele I-IV.Nu se scrie întîlni,se scrie întâlni,deoarece e la mijloc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează