SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Bouchard, dezvăluiri incredibile după duelul cu Șarapova: "Multe jucătoare mi-au urat noroc" » Meci dramatic contra rusoaicei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 10:03

Eugenie Bouchard, locul 60 WTA, a eliminat-o pe Maria Șharapova, locul 258 WTA, în turul doi la turneul de la Madrid, scor 7-5, 2-6, 6-4, după un meci care a durat 3 ore.

Meciul a fost unul extrem de spectaculos, cu răsturnări de scor. În primul set, Șarapova a condus cu 4-2, dar Bouchard a egalat. După aceea, canadianca a mai făcut două break-uri, și chiar dacă a pierdut un game de serviciu, a câștigat primul set.

Șarapova a dominat setul doi, făcând două break-uri în final și impunându-se cu 6-2. Setul trei a fost unul echilibrat. Genie a făcut break și a condus cu 4-3, dar a fost eglată, pierzându-și serviciul. La scorul de 4-4, Bouchard a mai făcut un break și a servit cu succes, câștigând meciul.

În următorul meci, Bouchard se va duela cu Angelique Kerber, locul 2 WTA.

Vezi aici VIDEO

"multe jucătoare mi-au urat succes"

După meci, Bouchard a făcut dezvăluiri incredibile și a spus că multe jucătoare au susținut-o înainte duelului cu Șarapova.

"Am fost motivată pentru că multe jucătoare mi-au urat succes. Au fost jucătoare cu care nu vorbesc în mod normal. Am primit multe mesaje. Am vrut să câștig pentru mine, dar și pentru ele.

Multe fete au venit în vestiar și mi-au urat noroc. Mi-au demonstrat că multe au părerea mea, dar le este frică să vorbească", a spus Bouchard potrivit BBC.

"Nu cred că este corect. E o trişoare. Sunt de părere că nu ar trebui să se permită unei trişoare să practice din nou un sport, indiferent despre ce sport e vorba.

Nu este corect faţă de ceilalţi jucători, care fac lucrurile în mod corect. WTA transmite un mesaj greşit copiilor: trişaţi şi veţi fi reprimiţi cu braţele deschise" Bouchard, pe 27 aprilie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovialex23
ovialex23  •  09 Mai 2017, 15:19

Ce prost crescuta e Bouchard ! *** sa se uite in gradina vecinului in loc sa se uite in ograda ei. Si voi, ziaristi de 2 bani o mai alintati cu "Genie". Un geniu de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  09 Mai 2017, 10:19

Sharapova a declarat. No drugs nu party.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează