SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Căldura face victime la Wimbledon! Aproape de a fi bătut recordul temperaturii din 1976

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 10:38

Căldura face victime și la Wimbledon. Un copil de mingi a leșinat în timpul meciului dintre Matthew Ebden și americanul John Isner din turul II.

Puștiul s-a prăbușit pe teren fără a fi lovit de cineva, moment în care toată lumea s-a speriat, atît jucătorii, cît și oamenii din public.

Acestuia i s-a făcut rău din cauza căldurii, la Londra fiind peste 30 de grade, fiind aproape de a fi bătut recordul de 34,7 grade, cînd a fost în 1976, anunță The Guardian.

Meciul a fost întrerupt cîteva minute bune pentru ca băiatul să poată fi transportat la spital. Din fericire acesta și-a revenit.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gigi_one
gigi_one  •  02 Iulie 2015, 12:24

a stiut ea Halepa de ce a pierdut din primul tur, la banii ei sa suporte astfel de călduri ?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează