SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO Caroline Wozniacki, eliminată la Miami de campioana olimpică » Cum poate pierde locul 2 WTA + distanța uriașă față de Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 08:37

Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în turul secund al turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-0, 4-6, 4-6, de Monica Puig (24 de ani, 82 WTA).

Caroline Wozniacki a început meciul cum nu se poate mai bine și părea că nu va petrece mult timp de teren. Daneza a câștigat primul set la 0, după doar 27 de minute.

Monica Puig a demonstrat că titlul olimpic de la Rio nu a fost doar o întâmplare. Sportiva din Puerto Rico a servit excelent în setul secund, cu un procentaj de 94 la sută al punctelor câștigate pe primul serviciu și a profitat de una dintre cele 5 mingi de break avute.

Wozniacki a clacat în decisiv. Și-a pierdut de două ori consecutiv serviciul și a fost incapabilă să revină.

A fost a 5-a întâlnire directă, Wozniacki fiind în avantaj, scor 3-2.

poate pierde locul 2 

Caroline Wozniacki poate pierde poziția secundă a clasamentului WTA. Finalistă anul trecut la Miami, daneza a pierdut 640 de puncte, iar un eventual triumf al Garbinei Muguruza, ar face ca iberica să adune cu 60 de puncte mai mult.

Dacă Simona Halep ar fi eliminată astăzi de Radwanska, distanța dintre ea și Wozniacki ar fi de 1350 de puncte. În eventualitatea în care Halep ar câștiga trofeul la Miami, diferența ar crește la 2.285 de puncte.

 Citește și: Declarație arogantă din partea lui Caroline Wozniacki: "Pur și simplu nu-mi pasă. Bat pe oricine"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
catalynn2
catalynn2  •  24 Martie 2018, 18:47

Pffff ... ce făcu bai thi “campioana mondiala”!? Cum sa te bata bai una de pe locul 80 si ceva!? :-))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Martie 2018, 18:22
Postat de Alex Slaniceanu pe 24 Martie 2018, 17:48

Unii cu Grand Slam-urile, altii cu punctele dintr-un clasament ultra ***. Durerea presei din Romania e distanta la puncte dintre Halep si Wozniacki, unde romanca e in fata. Pe teren, adica acolo unde conteaza, e taman invers.

sa intelegem ca unii au castigat campionate , fiind pe locul 1 , nemeritat, echipele de pe locurile 3 sau 4 erau mai bune..? :) boala grea frustrarea asta, este ?

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  24 Martie 2018, 17:48

Unii cu Grand Slam-urile, altii cu punctele dintr-un clasament ultra ***. Durerea presei din Romania e distanta la puncte dintre Halep si Wozniacki, unde romanca e in fata. Pe teren, adica acolo unde conteaza, e taman invers.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close