SPORTURI  »  TENIS  »  VACANŢĂ

VIDEO Cască gura! Recital oferit de Serena Williams la o gelaterie :D

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 20:20

Serena Williams este în vacanţă după rezultatele dezamăgitoare de la Roland Garros şi Wimbledon şi pare că se simte excelent.

Numărul 1 mondial a şocat la Wimbledon cînd nu a reuşit să-şi ţină echilibrul la un meci de dublu, fiind nevoită să se retragă.

Acum este în vacanţă în Croaţia şi pare că se simte mult mai bine. Alături de mai mulţi prieteni a intrat într-o gelaterie şi i-a uimit pe cei prezenţi cu abilităţile sale ieşite din comun. :D

Un vînzător a aruncat o cupă de îngheţată către Serena, iar aceasta nu a avut probleme să o prindă. Vezi VIDEO cu momentul haios!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
geo_qqq
geo_qqq  •  22 Iulie 2014, 09:12

De fapt nu ea are abilitati de a prinde ci cofetarul e meserias.

paiazze
paiazze  •  22 Iulie 2014, 09:07
Postat de mihai.79 pe 21 Iulie 2014, 23:15

Ce sa comenteze un stelist.....care sta non-stop pe site-ul asta????...probabil e handicapat si il inteleg !!!!

Eu nu-i iau apararea stelistului aluia cu care ai tu o problema, ca habar n-are sa scrie, dar tu vrei sa zici ca gorila asta a avut un "virus", nu? La fel ca Tamas, care nu are o "problema cu alcoolul". Sau poate te-a prostit si pe tine gaselnita cu "hai s-o retragem si de la turneul urmator, ca sa para ca virusul asta e tare de tot"...

mihai.79
mihai.79  •  21 Iulie 2014, 23:17
Postat de mihai.79 pe 21 Iulie 2014, 23:15

Ce sa comenteze un stelist.....care sta non-stop pe site-ul asta????...probabil e handicapat si il inteleg !!!!

han di ca pat .... e cuv cenzurat!..oricum el stia cum este!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează