SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BUCUREŞTI

VIDEO Cutremurător! Raluca Olaru a izbucnit în plîns la conferinţa de presă: "Din motive financiare nu am mai putut juca la simplu"

FOTO: captură DolceSport
FOTO: captură DolceSport

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 21:05

Raluca Olaru a fost învinsă în turul întîi al turneului de la Bucureşti de jucătoarea din Italia Karin Knapp, scor 6-1, 6-3. Sportiva noastră a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă. 

VEZI AICI VIDEO!

Raluca a spus că în ultimii 2-3 ani nu a primit nici un ajutor financiar, aşa că nu mai poate participa la multe dintre turneele de simplu.

Ocupanta locului 887 WTA spune că motivul pentru care a ales să joace mai mult la "dublu" este strict de ordin financiar.

"Chiar dacă nu mai mai jucat simplu, lucrurile sînt aceleaşi. Motivele pentru care nu joc simplu sînt aceleaşi, doar accidentarea de anul trecut e istorie. 
Meciul de azi nu e decisiv pentru a hotărî dacă reiau sau nu meciurile de simplu.

Nu mai joc simplu din cauze financiare. De doi-trei ani nu mai pot, iar eu nu mai am nici o susţinere financiară.

Pentru a relua cariera de simplu trebuie investiţii mari. Aveam două opţiuni: să nu mai joc deloc sau să joc dublu ca să mă susţin. E greu să joci simplu. Dacă nu joci bine simplu săptămîna aceasta, nu mai poţi să joci săptămîna viitoare", a explicat, în lacrimi, Olaru.

Raluca Olaru, care a fost prezentă pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de organizatori, a disputat azi primul meci de simplu în acest an, ea dedicîndu-se în ultima perioadă competiţiilor de dublu.

Pentru prezenţa pe tabloul principal, Olaru va primi un cec în valoare de 1.925 de dolari şi un punct WTA. Potrivit site-ului oficial al WTA, Raluca Olaru, 25 de ani, a cîştigat în carieră priemii brute de 780.000 de dolari.

53 e locul WTA pe care Raluca l-a ocupat în iulie 2009

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (145)
alexv1993
alexv1993  •  10 Iulie 2014, 01:18

Imi pare rau pentru ea dar daca nu iti permiti de ce mai joci tennis ca sport de performanta ? Daca aveai si rezultate veneau si banutii mai bine renunti si te apuci de alt ceva.

ataraxia
ataraxia  •  09 Iulie 2014, 11:05

poooola, daca stiai tenis, te autofinantai. asa...joaca cu niculescu, mitu, cadantu, cirstea si toate dobitoacele....lasa plansul, pune mana si bate si tu pe cineva si or sa vina si banii. copii ai? nu? pai ce facem aici d-ra?

harrypottered
harrypottered  •  09 Iulie 2014, 10:48

Cutremurator! Fenomenal! Se intampla acum!!!

Vezi toate comentariile (145)
Comentează