SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI ATP

VIDEO Daniil Medvedev și Stefano Tsitsipas au fost la un pas de bătaie la turneul de la Miami: "Fraiere, să te uiți la mine când vorbesc cu tine!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 10:32

Scandal total neașteptat la finalul meciului dintre Daniil Medvedev (22 ani) și Stefano Tsitsipas (19 ani), două vedete din noul val al tenisului masculin, în primul tur al turneului de la Miami.

Grecul l-a înjurat pe Medvedev, după ce Tsitsipas a cerut pauză pentru a merge la toaletă în setul decisiv, la scorul de 2-1 pentru Medvedev.

Tsitsipas a lipsit cinci minute și 22 de secunde, iar acest lucru l-a iritat serios pe Medvedev, mai ales că grecul nu s-a dus direct pe teren când a revenit, ci s-a așezat pe bancă pentru un moment de respiro.

Tsitsipas a pierdut meciul cu 6-2, 4-6, 2-6, iar la final l-a înjurat pe Medvedev, moment în care rusul a sărit să-l bată, dar arbitrul a intervenit și a oprit la fix scandalul.

"Mai bine taci naibii din gură. Fraiere, să te uiți la mine când vorbesc cu tine! Ai probleme? Ești nervos? Ai avut nevoie urgentă să mergi la toaletă și ți-a luat cinci minute? Iar apoi, dacă spui că îți pare rău, crezi că ești băiat bun? Uită-te la mine! Hei, nu te uiți la mine? El a început, da, el a început. A spus: «Rahat, Rusia!» Crezi că e normal?!

Puștiul nu știe să lupte. Dacă nu spune nimic, nu am nicio problemă. Dar dacă îmi spune ceva și vrea să ne batem. Nici nu se uită la mine. Dacă vrea să se bată, foarte bine, dar eu nu vreau să mă bat. Am făcut ceva greșit în timpul meciului? Știu că pot fi rău uneori în timpul meciurilor, dar acum nu am făcut nimic. Ce am făcut? Iar tipul spune ceva, vrea să ne batem. Dumnezeule!", i-a transmis Medvedev grecului.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
pma77
pma77  •  23 Martie 2018, 14:30

Rusii sunt rusi..uitati-va cine e presedintele lor..un kgb-ist care omoara oameni chipurile pentru tradare!

martinpen
martinpen  •  23 Martie 2018, 11:55

Asa, si cum ati inteles voi ca a zis "fraiere" ?

dakesis
dakesis  •  23 Martie 2018, 11:42

bai ziaristi de trei parale, ia ascultati mai bine ce zice... Nu stiti nici sa traduceti:)) Medvedev ii reproseaza ca a lovit cu fileul si nu si-a cerut scuze - 'you hit let and you dont say sorry'. La sfarsit Tsitsipas a r fi zis ceva de genul 'bulls**t Russian', deci nu '***, Rusia'... La facultati aprticulare se face engleza la f.f.?:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează