SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO De la cel mai mare pentru cea mai mare » Cadoul surpriză pe care l-a primit Serena după Australian Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 13:41

Serena Williams, 35 de ani, s-a impus impus în finala de la Australian Open, 6-4, 6-4, în fața surorii sale, Venus Williams, 36 de ani, după un meci care a durat 1 oră și 22 de minute.

După meci, jucătoare americană a primit o surpriză din partea lui Michael Jordan, considerat a fi cel mai mare sportiv din toate timpurile.

Fostul baschetbalist i-a trimis Serenei două pereche de adidași Air Jordan, inscripționați cu numărul 23, numărul de Grand Slam-uri câștigate la care a ajuns Serena. 

"Să câștigi e greu. E nevoie de ani și ani de muncă, putere mentală și capacitatea de a accepta că nu îți place să pierzi.
Felicitări și respect pentru titlul 23. Va fi un privelegiu să îți vedem determinarea pe teren.
Prietenul tău, Michael Jordan" a fost scrisoare trimisă de Jordan Serenei

Williams s-a bucurat de cadoul primit. "Doamne, aceștia sunt adidașii pe care îi voi pune după ce plec. Sunt ai mei. Este culoarea mea preferată. Mulțumesc. Nu îmi vine să cred că îi spun mulțumesc lui Michael Jordan. Este cel mai mare", a fost reacția jucătoarei.

  • Serena a ajuns la 23 de Grand Slam-uri. Astfel o depășește pe Steffi Graf, 22, și stabiliește un record în era Open. Doar Margaret Court are mai multe, 24

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
balauru48
balauru48  •  28 Ianuarie 2017, 17:59

Halep va castiga mai multe gs-uri decat Serena! Ahahaaaaaa ce glume *** fac.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

178288629309614
Eduard Girnita  •  28 Ianuarie 2017, 17:17

***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  28 Ianuarie 2017, 15:27

Simonica voastra la cate Grand Slam-uri a ajuns?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează