SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO Distracție la antrenamentul lui Halep » Cahill a glumit cu Simona și a venit cu o propunere inedită: "Un nou recrut pentru liga feminină?"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 09:40

După victoria cu Madison Keys, 6-2, 6-4, din primul meci de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se pregătește pentru duelul de marți cu Angelique Kerber.

Simona Halep s-a pregătit azi alături de Darren Cahill și a arătat că se simte foarte bine la Singapore. Antrenorul a postat un video pe Twitter în care Simona lovește foarte bine o minge de fotbal australian.

Cahill a glumit și a propus ca Halep să fie recrutată în liga feminină de fotbal australian. Cahill a spus că Simona va fi în Australia în decembrie, în Adelaide, iar cei de la echipa locală ar putea să o transfere.

 

Citește și: Organizatorii au anunțat ora meciului Halep - Kerber » Când are loc superduelul de la Turneul Campioanelor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează