SPORTURI  »  TENIS  »  CHALLENGER BERGAMO

VIDEO Englezii spun că asta e cea mai tare lovitură din istoria tenisului! Ce a făcut Dustin Brown imediat după finalul meciului: "Vă rog mult!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 10:30

Lovitura anului? Dustin Brown, jucătorul de tenis german în vîrstă de 30 de ani, a reușit un punct incredibil în meciul cu bosniacul Aldin Šetkić, din cadrul challengerului de la Bergamo.

Prins pe picior greșit la fileu, Dustin Brown, omul care l-a învins pe Rafael Nadal la Wimbledon, a apelat la o lovitură mai neobișnuită pentru a respinge atacul adversarului. Toate lucrurile s-au potrivit, iar neamțul a bifat un voleu perfect!

Jucătorul a fost atât de entuziasmat de punct, încît a cerut pe twitter, imediat după finalul meciului, înregistrarea loviturii. The Telegraph și-a întrebat cititorii: "Este aceasta cea mai tare lovitură din istoria tenisului?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  12 Februarie 2016, 15:48

Eu nu inteleg o chestie din titlu: "Ce a făcut Dustin Brown imediat după finalul meciului: "Vă rog mult!"".....ce inseamna? poate explica cineva?...in special autorul articolului...

catalynn
catalynn  •  12 Februarie 2016, 14:13

Dustin Brown asta, altfel un neamț get beget dupa nume si înfățișare, este un jucător foarte spectaculos, ca si Monflis. Ce apreciez la ei e ca indiferent de turneu si situație nu renunța la spectacol, mai deunăzi am văzut un meci cu Giles Simon la Openul Sud de France pe care l-a câștigat , dar din păcate a pierdut apoi semifinala cu Gasquet. Ce nu spune articolul e ca a dat aceasta lovitura într-adevăr superba, dar a pierdut meciul respectiv :-)

825194894291168
Ion Filip  •  12 Februarie 2016, 12:50

Acest gen de lovitura nu mai e de mult o curiozitate sau ciudatenie/performanta ! In timpul unuia din Turneele Campionilor , (la Madrid, cred) Ilie Nastase l-a "executat" pe Tom *** cu un voleu pe la spate, dar intr-un mod mai spectaculos decat Dustin Brown. Dealtfel, stilul si tehnica lui Ilie Nastase au facut furori in Occident, constituind motivul pentru care a fost socotit cel mai talentat tenisman in lume pina la Federer !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează