SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA HAMBURG

VIDEO Fognini s-a răstit la Nadal în finala de la Hamburg: "Bă, nu mă călca pe nervi! Mereu faci la fel, nu vorbi cu mine!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 18:39

Finala turneului de la Hamburg dintre Fognini și Nadal, cîștigată de spaniol, a avut mai multe momente tensionate (Detalii despre meci AICI).

Cel mai important dintre acestea s-a petrecut cînd Fognini i-a reclamat arbitrului că durează prea mult pînă servește Nadal. Italianul a profitat de o pauză din joc pentru a se certa cu arbitrul și a-i vorbi urît spaniolului.

"Nu mă călca pe nervi! Mereu faci la fel, nici nu mai vorbi cu mine! Același lucru întotdeauna. I-am zis arbitrului și înainte de meci, dar n-a făcut nimic", a tunat italianul, referindu-se la discuția avută cu arbitrul, în care i-a semnalat acestuia că Nadal trage de timp cînd e la serviciu.

Un alt moment care a ieșit în evidență a fost la final, cînd s-au acordat premiile. Nadal, campion la Hamburg, ținea discursul de final și a fost nevoit să se oprească: "Am crampe la picioare!", a spus schimonosindu-se de durere și a plecat mai devreme la vestiare în aplauzele asistenței. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
rosb
rosb  •  03 August 2015, 13:06

Cenzurați "***", dar nu sunteți în stare să vă cenzurați pe voi, *** de la gsp.ro? "Bă" nu există în nici o altă limbă decât în mahalaua din care ați ieșit, nesimțiților!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rosb
rosb  •  03 August 2015, 13:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

617868781688491
Nicolae Dima  •  03 August 2015, 09:56

Nadal prelungeste serviciul pt ca nu reuseste sa gaseasca momentul potrivit pt.lansarea acestuia.Este nehotarat.ASA O FACEA DJOCOVICI SI SARAPOVA .CEACE A FACUT FOGNINI este mahalagism. si nu este prima data.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează