SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO + FOTO Sharapova, eliminată de jucătoarea care a ajutat-o pe Simona Halep să își păstreze locul 1 WTA

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 16:34

Kiki Bertens (26 de ani, 20 WTA) a învins-o pe Maria Sharapova, scor 4-6, 6-2, 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid. 

Bertens a reușit încă un meci extraordinar pe zgura madrilenă. După victoria în fața locului 2 WTA, Caroline Wozniacki, datorită căreia Halep și-a păstrat poziția de lider, olandeza a revenit spectaculos și în fața Mariei Sharapova.

Primul set a fost și cel mai echilibrat. Paradoxal, Bertens și-a pierdut în două rânduri serviciul, deși procentajul punctelor jucate cu primul serviciu a fost mult mai bun decât în următoarele acte, 74 la sută.

Setul secund s-a încheiat în doar 38 de minute, cu jucătoarea de pe locul 20 într-un control total. Lucrurile au fost fără echivoc și în decisiv. Bertens s-a desprins rapid la 5-1, moment în care mâna a început să îi tremure. A pierdut două game-uri la rând și a ratat o minge ușoară de meci. Olandeza s-a adunat și a închis partida în 2 ore și 7 minute, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Bertens va urca până pe poziția a 18-a în clasamentul WTA, iar în eventualitatea unui triumf la Madrid, va ocupa poziția a 13-a.

Kiki Bertens o va întâlni în semifinalele competiției pe Caroline Garcia, învingătoare în fața favoritei gazdelor, Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 6-3.

293,780 de euroa obținut Bertens pentru accederea în penultimul act al turneului de la Madrid

Vezi și: Simona Halep, înfrângere cu Karolina Pliskova » Jucătoarea noastră e eliminată de la Madrid, dar păstrează locul 1 WTA

 Pliskova, euforică după al doilea succes al carierei în fața Simonei Halep: "Nu credeam"

 CALCULE // Avansul lui Halep față de Wozniacki s-a spulberat » Ce trebuie să facă Simona pentru a rămâne lider + Cum pot ajunge la egalitate perfectă

VIDEO Halep și Cahill, surprinși de camerele TV » Ce făceau la câteva minute după eliminarea Simonei de la Madrid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Mai 2018, 09:46

stati pe pace , Maria e in ascendenta ,sa o vedeti la Roma si mai departe ..

wishmaster
wishmaster  •  10 Mai 2018, 22:55
Postat de indolentu pe 10 Mai 2018, 19:58

tihiunuprajescu ce a facut ba kiki cu favoritele tale?pai se poate?turu precedent a terminat repede cu campioana mondiala acu cu marija cum ii zici tu pai ce i asta?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  10 Mai 2018, 19:58

tihiunuprajescu ce a facut ba kiki cu favoritele tale?pai se poate?turu precedent a terminat repede cu campioana mondiala acu cu marija cum ii zici tu pai ce i asta?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează