SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

VIDEO + FOTO Franța și Belgia sunt la egalitate după prima zi a finalei Cupei Davis » Tsonga și Goffin, victorii fără emoții

FOTO: Reuters +16   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 20:01

Franța și Belgia sunt la egalitate după prima zi a finalei Cupei Davis disputată la Lille. David Goffin s-a impus în primul meci în fața lui Lucas Pouille, scor 7-5, 6-3, 6-1, iar Jo-Wilfried Tsonga l-a surclasat pe Steve Darcis, scor 6-3, 6-2, 6-1.

David Goffin, numărul 7 ATP, a confirmat forma bună de la Turneul Campionilor, unde a pierdut în finală după un parcurs remarcabil, în care i-a învins pe Nadal și Federer. Astăzi, ajutat de un procentaj ridicat al punctelor câștigate pe primul serviciu, 83 %, belgianul s-a impus în 2 ore, într-un meci în care Pouille nu a avut nici măcar o șansă de break.

Jo-Wilfried Tsonga, numărul 15 ATP și principala "rachetă" a francezilor, a stat și mai puțin pe teren contra lui Steve Darcis, numărul 76 ATP. Doar 6 game-uri a cedat în cele 108 minute petrecute pe arena din Lille.

Mâine are loc partida de dublu. Francezii au anunțat o pereche suprinzătoare, formată din Richard Gasquet și Pierre-Hugues Herbert, în timp ce pentru belgieni vor evolua Ruben Bemelmans și Joris de Loore. Partida se joacă sămbătă, de la ora 15:00, și este transmisă în direct de TV Digi Sport 2.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează