SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO+FOTO Halep scapă de una dintre cele mai dificile adversare de la Roland Garros » Muguruza a fost eliminată în optimi și a plâns la conferință: "Nu mă așteptam la așa ceva!"

Foto: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 18:33

Campioana de anul trecut de la Roland Garros, Garbine Muguruza (5 WTA), a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de Kristina Mladenovici (14 WTA).

Franțuzoaica s-a impus în trei seturi, 6-1, 3-6, 6-3, în urma unui meci care a durat două ore. Muguruza era favorita a patra la turneul din acest an, dar nu a reușit să-și apere titlul cucerit în 2016.

În runda următoare, Mladenovici o va înfrunta pe Timea Bacsinszky, care a trecut de Venus Williams în trei seturi, 5-7, 6-2, 6-1. Franțuzoaica s-ar putea întâlni cu Simona Halep în finală, în cazul în care cele două jucătoare se califică în ultimul act.

Muguruza și Mladenovici se mai întâlniseră o singură dată în circuit până acum, la turneul din Maroc, în 2015, când tot jucătoarea franceză s-a impus, în două seturi, 7-6(4), 7-6(4).

CU NERVII ÎNTINșI

Jucătoarea de 23 de ani ani a fost extrem de nervoasă pe durata partidei și la final, țipând la un copil de mingi. La conferința de presă, Muguruza a început să plângă atunci când s-a referit la reacția publicului (minutul 2:53), care i-a sărbătorit fiecare eroare și i-a stricat să plece acasă, în Venezuela, și a avut nevoie să ia o scurtă pauză.

"Publicul a fost extrem de dificil, îi înțeleg, dar... Au fost duri, ar trebui să aibă mai mult respect. Arbitrul a trebuit să-i calmeze mereu. Nu am venit aici să-mi fac dușmani, îmi place să joc la Roland Garros, așa că nu mă simt deloc bine acum", a spus Garbine. 

Citește și: Duel cu istoria » Cum prefațează Halep și Suarez Navarro duelul pe care îl vor avea în optimi: "Va fi spectacol"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
bulletproof
bulletproof  •  05 Iunie 2017, 10:12

Kiki va câștiga turneul, anul acesta ! De ce ? Chestii, socoteli, ... c-așa-i în tenis !?!

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  05 Iunie 2017, 08:50

Eu o preferam pe ”buburuza” în locul sârboaicei care mi se pare nițel mai valoroasă având în acest turneu și publicul de partea ei, oricum una peste alta să ne uităm la ce meciuri face machidoanca noastră și dacă va ajunge să joace finala, că s-ar putea să se întâmple iarăși ceva ”neprevăzut” marca Halep !

catalynn
catalynn  •  05 Iunie 2017, 07:44
Postat de timm pe 05 Iunie 2017, 00:48

Halep dupa Navarro joaca cu Martic.

Optimist incurabil! :-)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close